1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niekompetencja Administracji

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez WindowsUser, Listopad 8, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. WindowsUser

    WindowsUser Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Chciałbym przestrzec wszystkich użytkowników przed tym forum. Administracja WYŚMIAŁA mnie. Zapytałem po prostu jaki RAM kupić a oni "hahahaha Dobre". 666
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3284
    Polubienia:
    1880
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    No, bo masz nierówno pod sufitem :) to się nie dziw, bo dla nas to jest śmieszne. Nie rób z siebie większego pośmiewiska tylko odpal te GTA V i ciesz się grą i xboxem... ;p
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To co ty robisz to ma być troling ? Dosyć Ci wychodzi :biggrin:
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no nic dziwnego chłopie.
    czytasz wikipedię a wyskakujesz z tekstem:
    "
    2GB jest określeniem wartości jakie dotyczą komputera a nie konsoli.
    Zanim palniesz kolejną pierdołę poczytaj więcej wikipedii żeby mieć jakiekolwiek pojęcie o tym co się pisze.
    poza tym w konsolach 512 ramu to tak samo jakbyś miał w pececie 2gb.
    nigdy nie zdziwiło Cię to że gry na xboxie, który rzekomo ma 512mb RAMu chodzą elegancko, mimo iż na kompie ta same gry wymagają 1gb, 2gb itd ?
     
  6. WindowsUser

    WindowsUser Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mój kolega ma 4Gb RAM i się martwi czy mu pójdzie GTA V, a co mam powiedzieć ja? Mam tylkop 512Mb...
     
  7. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Polecam ram Corsair Vengance Black 2333Mhz, trochę lutowania i gta działa na Ultra Detalach 1080p.

    Polecam.
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Twój kolega ma w xboxie 360 4gb ramu ? to ja daje 1000 za jego konsolę od ręki.
     
  9. WindowsUser

    WindowsUser Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeden normalny. Dzięki za odpowiedz.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to na laptopie z takim ramem to nawet nie masz co marzyć o gta. na konsoli już śmiało polatasz.
    poza tym gdzie jest nasza niekompetencja, co ?
    chcieliśmy uniknąć linczu a teraz sam sobie jeszcze dowalasz do pieca.....
     
  11. WindowsUser

    WindowsUser Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    PS4 ma 8Gb RAM, więc jakim cudem nie można dodać więcej niż 512Mb w Xboxie?
     
  12. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Da się nie słuchaj ich bredni, można mieć max 32GB ram
     
    1 osoba to lubi.
  13. WindowsUser

    WindowsUser Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki. Przynajmniej ty cokolwiek wiesz. Ale jak to wlutować? Oddać do serwisu?
     
  14. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Trzeba zadzwonić do Microsoft Polska, mówisz tam gościowi przez telefon że chcesz więcej RAM do Xboxa 360 on ci powie co i jak.
     
    1 osoba to lubi.
  15. WindowsUser

    WindowsUser Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak zrobię. Nie wiem czy nie będę musiał podkręcić procesora, bo też jest nieco przestarzały.
     
  16. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    1. jest to konsola nowej generacji więc nie dziw się że ma 'troszkę więcej' ramu niż poprzedniczki
    2. jest to konsola ze stajni SONY a nie MS
    3. Nie da się przelutować ramu


    //Edit

    Temat zamykam bo to jest po prostu żałosne.
    Niekompetencja.... Phi....
     
  17. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    W slimach można wymienić APU na np Amd A-10, wtedy grafika jest prawie jak w PS4 oraz Xbox One.
     
  18. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeszcze raz trolling zobaczę i warnuję !!
     
  19. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    to on ma coś pomiędzy xbox one a 360 może ma prototyp xbox 720 ? 4gb ramu oczywiście z możliwością rozszerzenia do 20 GB procek intel core i7 grfika Gigabyte GeForce GTX 780 i nawet GTA 8 mu będzie chodzić na full detalach heh
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum