1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niekompletny klucz

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez kamel12345, Maj 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zczytałem sobie ostatnio klucz z liteona i w Jungleflasherze pokazuje mi że klucz jest niekompletny.
    Da się coś z tym zrobić? Mogę wgrywać Lt+ z niekompletnym kluczem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    jaki masz dash ?? wgrany czy na 1.51 czyta ci kopie ?
     
  4. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zapewne będziesz musiał uzupełnić seriale z lasera i PCB
     
  5. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam iXtreme 1.51, dash 12625 z crysisa 2 i chce wgrać Lt +.
    Jak uzupełnić klucz?
     
  6. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak może być klucz nie kompletny? Jak ci go źle zczytało to jeszcze raz aż zrobi dobrze.
    U mnie było za pierwszym. U kolegi za drugim. Ale zczytało. (U mnie był error że źle został odczytany)
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    spróbuj zczytać kilka razy bo może się uda....ewentualnie uzupełnij z kodów na płytce i laserze...broń boże wgrywać z niekompletnym
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jemu chodzi pewnie o seriale z napedu nie o dvd-key.
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No jeśli masz niekompletne seriale i pluje Ci się o to jak otwierasz firmware to dajesz tak i jazda.
    Lub klikasz 2 razy na zawartości zakładki serial, nie pamiętam dokładnie.
     
  10. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]
    O to mi chodzi. Czy mogę wgrać firmware jak dam nie przy drugim okienku?
     
  11. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Uzupełnij dane.Wszystko masz opisane na napędzie:) możesz też wpisać cokolwiek.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    eeee trza było tak odrazu....ja bym wgrał.....stary ixtreme wywala takie błędy...ewentualnie radzę pobrać dosflash 1.9 i tam jest dosflash32.....odpalisz go w windzie...i tam też możesz wydobyć firmware a potem w jungle spreparować i wgrać....i w tedy raczej nie wywali błędu
     
  13. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ziom, to jest wina starego JF który źle spoofował więc to raczej nic nie da ;]
    No chyba że o czymś nie wiem ? ;]
    BTW
    Co za problem wklepać te 2 seriale...
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja na najnowszym tez czasem tak mam....ale nawet ubigreek na tx forum pisał zeby olać to...
    ale działasz na własną reke żeby potem nie było heh
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum