1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NiEKTÓRE GRY NIE CHODZĄ | POMÓŻCIE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dnb_inside, Grudzień 3, 2009.

  1. dnb_inside

    dnb_inside Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    mam taki problem gdyz niedawno przerobilem sobie konsole, ale nie mam pojecia na temat szczegółw.. chodzi o to, że chciałem odpalic gre batman no i w momencie jak powinien nastapic rozruch płyty to pojawia się biały ekran z napise w weilu językach:

    to play this disc put it in an xbox 360 console

    czy ktos wie o co tu chodzi i jak mozna temu zaradzic??
    bede wdzieczny za wszelkie info..
    pozdrawiam:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jaki masz iXtreme?

    Jakie gry Ci chodzą?
     
  4. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płytke czyta Ci zapewne jako film. Czym nagrywałeś? Jesteś pewien że masz przerobiony napęd?
     
  5. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. dnb_inside

    dnb_inside Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no więc tak:

    nie wiem co to extreme bo jestem nowym uzytkownikiem konsoli i jest ona moja pierwszą,

    chodzą mi np.
    fifa 2009
    ninja gaiden II
    star wars the force unleashed

    tak napęd mam przerobiony bo chodzą mi ww gry

    nie ja nagrywałem gre która mi nie chodzi- batman arkham asylum wiec nie bardzo wiem jak została nagrana

    a jezeli extreme to jest cos w stylu ekranu starowego to mam taki z avatarem co mozna sobie go zmieniac do woli..


    edytuj posty // Pablooo88
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    hmm tamte gry mają wave2 z tego co pamiętam...

    nagraj inną grę z wave3 np Borderlands i sprawdzimy

    Ewentualnie daj log z programu abgx360 z już nagranej płyty
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Pewnie źle nagrałeś. Nagrywaj plik .dvd, a nie iso bo Ci nie będzie działać.

    iXtreme to przeróbka napędu umożliwiająca uruchamianie nie orginalnych kopii gry.

    To menu o którym mówiłeś to dashboard.

    Zapytaj się ludzi którzy przerabiali Ci konsole jaki masz iXtreme (np.1.4, 1.5, 1.51 itp.)
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    spatchuj na wave 2 koniec tematu
     
Wczytywanie...

Poleć forum