1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

niemoge sie polaczyc z xbl

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kser, Sierpień 16, 2011.

  1. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Czy tylko ja mam taki problem niezaleznie czy jestem na kablu czy na wifi podczas testu polaczenia dochodzi do 1/3 i blad
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wiesz, że nie, to po co się głupio pytasz.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    poczytaj jaki to blad tam jest i ustaw ustawienia w opcjach na auto i znowu sproboj mozesz masz port zamkniety od live
     
  5. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Raport Bledu
    W: 0000-0021
    X:0000-F001
    Y:0C8C-274C
    Z:0000-274C
    ID:FFFF-FFFF

    Pomocy porty odblokowalem
     
  6. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    uppp
     
  7. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    gorka
     
  8. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    upp pomocy ludzie!!!!
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    W ktorym dokladnie miejscu masz ten blad ?
    Porty dobrze odblokowałeś, masz publiczne ip ?
     
  10. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    też mam taki problem a przedtem było wszystko ok, nic nie kombinowałem i tak nagle z dnia na dzień się stało
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    mnie też nie działa od dziś rana;((
     
  12. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Ja na karcie wi-fi mam

    W: 0000 - 0021
    X: 0001 - 8005
    Y: 0C8C - 0000
    Z: 0000 - 271C
    ID: 0006 - 0001

    i też reset routera nie pomaga, porty mam na 100% odblokowane, tak się stało dziś rano, wczoraj jeszcze gralem
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    może jakieś konwersacje na xbla założę się że każdemu nuie działa
     
  14. normalny

    normalny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ostrzeszów
    już działa !! przynajmniej mi, sprawdzcie wam czy juz dziala !
     
Wczytywanie...

Poleć forum