1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nieobsługiwana płyta pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chojek, Lipiec 4, 2012.

  1. chojek

    chojek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej,

    Dzisiaj cały dzień straciłem na walkę z moim x360 czytaniem forów i chodzeniem po sklepach za nagrywarką ale do rzeczy. Posiadam stary napęd Hitachi oraz wcześniej dash 13599 lt 2.0. Do gry MP3 zaktualizowałem dash do 14719 i wypaliłem normalnie 1 płytę Maxa po zmianie topologii i turncate. Później tylko kolekcjonowałem coraz to nowe tytuły az w końcu kobieta mnie zmolestowała o Lego batmana 2. Dograłem topologie wypaliłem i klops info że płyta nieobsługiwana , to samo z najnowszym Ghost Reconem. odpalam inne gry xd3 min Binary Domain ,pierwszą płytę mp3 wszystko działa. Poleciałem do sklepu po ihasa ( kupiłem model 124-19B) dograłem LT MAX i kupiłem verbatima z singapuru z Media id 003. Zadowolony odpalam nagrywanie płyta pokazuje 8,13gb wolnej przestrzeni imgburn nie pyta się czy turncate więc wnioskuje że nic nie spaprałem przy flashowaniu Wypalila się płytka ale klops weryfikacja tylko doszła do 50% i płyta do kosza (podpiałem do xa ale równiez komunikat płyta nieobsługiwana) W desperacji zamontowałem stara nagrywarke wypaliłem 2 płyte Maxa i kurka komunikat płyta nieobsługiwana. Sytuacja jest kuriozalna bo działa mi 1 płyta mp3 a drugiej nie obsługuje. Wszystkie wcześniejsze tytuły xgd3 działają nic z tego co w miarę świeże nie mogę teraz wypalić. Ma ktoś jakiś pomysł o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Sprawdź obraz gry, może tam tkwi problem. Na forum też jest poradnik jak nagrywać gry pod LT 2.0 jak nie zaglądałeś tam to zajrzyj.
     
  4. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Spróbuj zrobić,, trick z muzyką,,. Czyli odpalasz np z pendrive muzykę w xboxie i sciszasz ją aby nie przeszkadzala w grze. Później możesz ją wyłączyć.
     
  5. chojek

    chojek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem wszystko dokładnie jak w poradniku nagrywanie gier pod lt 2.0 ze zmianą topologii itp. "Nieobsługiwana płyta" najczęściej pojawiała się po tzw cichej aktualizacji do której nigdy nie doszło ponieważ konsola do internetu nigdy nie była podłączana. Nie czuje się chyba też zbyt mocny przy nagrywaniu ihasem bo niezależnie czy na verbie czy z ciekawości wrzuciłem inny nośnik w dalszym ciągu pada mi na 50% przy weryfikacji obrazu.
     
  6. rebus1988

    rebus1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chojrek, miałem to samo, straciłem dwie płytki. Przyczyna? Felerny obraz płyty, ściągnij od kogoś innego, puść przez abgx (jeśli masz lt 3.0) i później nagrywaj imgburnem w ihasie, mi pomogło i śmiga.
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sprawdz bufor jaki masz ustawiony w imageburnie skoro przy weryfikacji wyskoczyl blad przy 50%
     
Wczytywanie...

Poleć forum