1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieobsługiwana płyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pecik94, Listopad 1, 2011.

  1. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam spory problem.
    Wyglada on tak, że po przerobieniu konsoli na nowe LT 2.0 wkładam Assassin Creed: Brotherhood który kiedyś mi działał bez problemu wyskakuje mi błąd "Nieobsługiwana płyta". Nie mam pojęcia co mam jeszcze zrobić.
    Gre nagrałem na nowo po wcześniejszym przepuszczeniu przez abgx-a 1.0.5 i nadal ten sam błąd. Abgx jest skonfigurowany według tego poradnika :http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-ixtreme-lite-touch-73831.html .
    PROSZE WAS O POMOC !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Filip14

    Filip14 Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wołomin
    Podczepiam się pod ten temat ponieważ mam identyczny problem
     
  4. kamill1122

    kamill1122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz wersje PL??
    Jeśli tak to ściągnij inna bo z nią są problemy.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jest gotowa pood LT 2.0 do pobrania
     
  6. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moge prosic Cie o link do tej wersji pod LT2.0 ?
     
  7. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To chodzi o to że musisz obraz TERAZ przepuśćić przez abgx360 on go zaaktualizuje (do najnowszej wersji) i wtedy go nagrywasz i gra ci pali, ale nie wiem jak to jest z AC:B bo ja musiałem mieć black ops ENG a nie PL bo mi nie palił :(
     
  8. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wlasnie AC:B nie pali ale jest sposob trzeba sciagnac wersje SRT przygotowana na nowe przerobki temat do zamkniecia.
     
  9. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    gry takie jak mw2 czy ac:b trzeba jeszcze raz przepuścić przez abgx i nagrać powinno chulać
     
  10. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie bedzie nic chulac trzeba sciagac nowe wersje bynajmniej w przypadku AC:B.
     
  11. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    a ja mam inny problem bo mam AC:B po ENG i mi nie działa pisze nieobsługiwalna płyta a jak włożę AC:B po PL to mi działa.
     
  12. pecik94

    pecik94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To co ty masz chlopie za problem...
     
  13. matis9988

    matis9988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gałki
    Bo to musisz wymawiać pradawne zaklęcie wkładając płytę do napędu.
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  15. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Było to pisane setki razy, ale napiszę jeszcze raz, żebyście nie płakali, że wam coś nie działa.

    Owszem grę trzeba przepuścić przez Abgx, ale zostanie naprawiona jeżeli jest w bazie Abgx'a, a wersji PL w bazie nie ma, tak więc i nie zostanie naprawiona. Jeżeli to wersja ENG nie powinno być problemu i obraz powinien zostać naprawiony. Jeżeli chodzi o wersje PL wszystkie gry SRT są pod LT 2.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum