1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nieobsługiwany format płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez edek78, Grudzień 8, 2012.

  1. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z grą Epic Mickey 2 wyskakuje mi blad "nieobsługiwany format płyty"
    Jak miałem klocek z 2006r z lt3.0 było wszystko OK teraz mam Jasperka z Lt3.0 i dash 16 i jest problem z ta gra.
    Dodam ze naped liteon
    Poydrawiam Edek78
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nagrywasz czym i na czym? pamietaj o skanie abgx360 na ustawieniu autofix level 3.
     
  4. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie istotne na czym i czym nagrywam. Gra na starym boxie z dash 15 smigała a teraz na dashu 16 nie chce chodzic.
    Grę nagrywalem pare tygodni temu na platinum i nie mam obrazu iso.
    Waznechyba jest to ze na innej konsoli z lt3.0 chodzilo a na tej co mam teraz wywala blad, chyba nie jest to zalezne jak to wypalilem.
     
  5. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jest ktoś w stanie mi pomoc??
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wygląda jakby gra była pod 2.0 albo w konsoli masz 2.0
     
  7. edek78

    edek78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszyskie gry mam pod lt3 i na 100% mi smigaja na xbox tylko problem z nowymi grami epic mickey2 , wladca pierscieni.
    przed aktualizacja dasha bylo OK.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum