1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieobsługowana płyta.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Agreas, Czerwiec 27, 2012.

  1. Agreas

    Agreas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem, zmarnowałem już 4 płyty Verbatima i cały czas płyta nie obsługiwana, pisze żeby przetrzeć szmatką itp itd.
    Mam Lt 2.0 i wgrałem topology date. W kompie mam jakiś stary napęd samsunga. Dash w konsoli: 13599.

    Do tej pory nie było problemów, aż się płyty nie skończyły nowe przyszły wczoraj i właśnie cały czas ten błąd pokazuje ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możliwe, że obraz płyty jest walnięty i przez to wyskakuje błąd lub po prostu napęd w pc już nie daje rady i płyty źle się wypalają.
     
  4. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    A jaka grę chcesz nagrać ? może pobrałeś NTSC ? spróbuj z inną grą, jak będzie to samo to wina napędu w PC
     
  5. Agreas

    Agreas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbuje nagrać Mass Effect 3 dvd2 i Prototype 2 obie RF.

    Napęd jeszcze miesiąc temu nagrywał gry bez problemu, a teraz by się zepsuł? ;/

    Wrzucę wieczorem jeszcze skan z abgx'a.
     
  6. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Jak we dwóch gach jest problem to wina raczej jest w napęcie
     
  7. Agreas

    Agreas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jutro mój tata wraca z pracy to będę miał dostęp jeszcze do laptopa, to tam spróbuję nagrać.

    Wychodzi na to, że to jednak wina napędu w pc, bo prototype nagrany na laptopie chodzi bez zarzutu :).
    Także dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam :).

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  8. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Nie jestem pewny to znaczy nie pamietam ale na samsungi był lt 2 lub 2.1 i o ile pamiec mnie nie zawodzi zaby odpalic xgd3 plyty musisz wypalic ihas'em. jezeli sie myle to niech nie kto poprawi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum