1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nieobsugiwana płyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adios14, Lipiec 2, 2012.

  1. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    Witam.Mam taki problem. Nagrałem sobie forze 4 i bf 3 wszystko się dobrze nagrało bez żadnego błędu i jak chciałem już sobie pograć wkładam płytę i gra się ładuje cały czas jest czarny ekran i po jakimś czasie wyświetla się komunikat "nieobsługiwana płyta". Pomóżcie co mam robić bo żaden sposób z forum mi nie działa. Mam lt2.0 i nie mam cichej aktualki bo inne gry działają. Nagrywam nagrywarka ihas 124b.Proszę nie usuwać tematu. Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Topologie zmieniłeś na 2.0?

    EDIT:
    Na 100% były pod 2.0?
     
  4. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    tzn. gry były na 2.0
     
  5. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Pokaz logi z ABGX.
     
  6. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    Nie sprawdzałem abgxem bo by wgralo topologie
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    W abgx można wyłączyć opcje zmian w obrazie wtedy program nic nie rusza tylko sprawdza
     
  8. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    przepusc przez abgx 1.5 tam jet topologia 2.0
     
  9. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    Gry usunąłem z kompa bo jak się nagrało wszystko bez błędu to myślałem że wsz ytko dobrze jest ale obraz nie jest zepsuty bo normalnie zainstalowałem bf i forze na xboxie ijak zainstalowane to z dysku powinno grac a pisze ze nieobsugiwana płyta
     
  10. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sciągnij sobie update z xbuc.net, wrzuć na pendrive i gra śmiga.
     
  11. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    a czy moglibyście podac link do TU do bf bo nie mogę znależc
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Wypaloną płytę też można sprawdzić za pomocą ABGX.
    Jak sprawdzisz to tam będziesz miał media ID gry, wpisz to tu.. XBOX 360 Update Center i pobierz najstarszy dostępny TU z twoim ID
     
  13. adios14

    adios14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kruszwica
    a jaki program do tego najlepszy bo próbowałem usbxtafgui i jak wkładałem do xboxa to nie wykrywało tego a jak włozyłem jeszcze raz do kompa to wogule nie było a inne programy nie chcą mi sie uruchomic
     
  14. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    horizon
     
Wczytywanie...

Poleć forum