1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niepokojące sygnały od Xboxa 360?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Sevik, Kwiecień 22, 2010.

  1. Sevik

    Sevik Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE :)
    Witam. Nie wiem, czy to normalne, ale gdy włączam konsole, a Halo 3 jest w napędzie, to zamiast na głównym panelu konsoli pisać "Zagraj w Halo 3" to pisze "Otwórz napęd" jak otworze, i zamkne - znów ten sam problem. Tylko reset konsoli czasami może coś zdziałac... Powiem szczerze, że boje się o moją konsole, bo gdy 3 tygodnie temu chciałem grac w Fife Street 3, to zamiast włączania się gry zawitał u mnie czarny ekran.
    Mam konsole w wersji Jasper, zakupioną w Marcu, Arcade... Nie przerabianą. Tylko oryginały.
    Pozdrawiam i proszę o pomoc, bo nie wiem, czy to są jakieś "złe" sygnały od mojej konsolki.

    Acha, i dodam, że gry nie mam zainstalowanej na dysku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maskota

    maskota Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak masz nie przerobiona to sie nie martw najwyzej oddasz na gwarancje
     
  4. gabhor

    gabhor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Prudnik
    mam półtora rocznego Arcade`a i też czasami tak mi się zdarza, rzadko ale jednak. kiedyś przez pół godziny nie mogłem włączyć żadnej gry i do dziś nic ponadto się nie stało, więc nie ma powodu do paniki. chyba złośliwość rzeczy martwych...
     
  5. Sevik

    Sevik Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE :)
    Acha, czyli rozumiem że nie ma się czego bac. Nie jestem przyzwyczajony do tej konsoli, bo wcześniej miałem PS2 i może 2 razy się mi zawiesiło przy 5 godzinach grania dziennie. :)
    A jeśli problem się powtórzy?? :}

    Edit : http://xboxforum.pl/konsoli-f23/nie-widzi-plyt-41700.html
    tutaj jest mowa coś o laserze. Mam to samo co autor tematu.
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja miałem parę razy czarny ekran po włączeniu gry, minęło już pół roku i wszystko śmiga zeje*iście :) nie przejmuj sie tylko graj
     
  7. Sevik

    Sevik Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE :)
    Okej, a więc widze że nie ma się czym przejmowac:), tylko wolałem się zapytac, bo się na tej konsoli kompletnie nie znam.Pozdrawiam - widzę, że problemy "jednorazowe" mogą występowac :)
     
  8. Kris22

    Kris22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, nawet przy RRODZIe (tzn. jeśli to nie ten "poważny) wystarczy odciąć dopływ prądu poczekać aż wystygnie i podłączyć - czasem dzięki czemuś takiemu odpala :) [ahh stare praktyki z core'em .]
     
Wczytywanie...

Poleć forum