1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niepoprawna kopia?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Klocek, Styczeń 10, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na jakiej zasadzie działają kopie, po przerobieniu napędu? Gry, które chodzą na PC, można też instalować na x'ie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Gry z innych platform czyli np. PC nie działają. Po przerobieniu działa to tak, że nagrywasz wg. poradników na tym forum wcześniej przygotowany obraz i wsadzasz do konsoli :)
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    działają tylko kopie gier xbox360 i xbox (te z xboxa nie wszystkie , i musi być dysk z tego co się orientuje )
     
  5. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aha, to teraz druga sprawa. Mam x'a Elite od jakiegoś czasu. Problem jest taki - że jeśli zainstaluje grę z dysku, to nadal muszę wkładać płytę do napędu. Da się temu jakoś zaradzić, żeby dało się z dysku odtworzyć - bez włożonej płyty do napędu?
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Klocek, to narazie OFICJALNIE nie jest możliwe. A gra w napędzie jest tylko przez chwilę używana. Później reszta z dysku. A co do nieoficjalnej niemożliwości - moderator #Dabman ratuje scene z sową.

    Homebrew i xex loader.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yysh53EGSEM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

    dzięki temu możesz grać bez płytki tylko na dysk gry lecą. Zaraz się zapytasz jak to zrobić - szukaj.

    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum