1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieprzerabialne konsole

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adamos_w, Grudzień 14, 2009.

  1. adamos_w

    adamos_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam!

    Zastanawiam się nad kupnem Xboxa w wersji premium lub elite. Słyszałem jednak że niektóre z konsol wyprodukowanych w ostatnim czasie są nieprzerabialne. Możecie mi powiedzieć dokładnie które i jeżeli wiecie to gdzie można przerobić we Wrocławiu Xboxa?

    Pozdriawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
  4. Hesperide

    Hesperide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Toruń
    Podłącze się.. A moj Elite z produkcji 24 września 2009r też ma ten napęd? :mad:
     
  5. adamos_w

    adamos_w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    W aukcji którą wskazałeś użytkownik przerabia tylko V2..
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie wiem co to tych napędów za bardzo ale wydaje mi się że v2 jak i v3 są przerabialne już. Było zresztą o tym na xbox-scene czytałem że już jest. Co do twojej konsoli hesperide to obawiam się że ma już założonego liteon'a v3.
     
  7. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    poszukajcie na stronce Xbox 360 DVD Drive Database, wszystkie napędy są chyba już przerabialne , tylko te z firmware 93450c są droższe , bo wymagają lutowania
     
  8. bilas

    bilas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. bilas

    bilas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    To jest raczej v2 bo to konsole z czerwca chyba bo wtedy dostawało się bajo kazooie ja mam z czerwca i dostałem banjo kazooie. Albo to liteon v1 zwykły
     
  11. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Akurat jestem z wroclawia i znam goscia i w 100% moge go polecic ale jak juz kolega napisal tylko v2.
     
  12. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wiec ja zakupilem kilka dni temu xboxa elite z lego batmanem i pure i data produkcji(naklejka na konsoli) z 2009.09.01 czyli z wrzesnia , przerobila sie bez problemu liteon v2. naklejka z data produkcji na tym napedzie z lipca. pozdro
     
  13. bilas

    bilas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo ja wlasnie mam wielki dylemat bo byc moze jutro kupie konsolke i wlasnie mam do wyboru arcada z banjo i tego elite z pure i batmanem. wolalbym elita ale boje sie o przerobke. ale tu kolega wyzej melduje ze przerobil ja V2. czy te wszystkie zestawy z pure i batmanem sa z 1.09.09?? co myslicie? ktory zestaw wybrac dysk by sie racze przydal;)
     
  14. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Wszystkie są przerabialne. Problem w tym że przeróbka v3 jest nieco droższa w większości serwisów. Dodatkowo "chyba" na każdym liteonie żeby odpalić wave4 trzeba używać activate.iso
     
  15. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    na liteonie nie trzeba mieć activate.iso, wystarczy, że przerobi się grę na wave 3 za pomocą programu 360 WAVE PATCHER
     
  16. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Dobra przerobisz ,a później nie będzie ci działać na innych ixtreme i będziesz musiał używać activate.iso.Ja wam radzę poczekać do ix LT będzie można go wgrać na każdy możliwy napęd. Co do v3 to mało osób to robi bo trzeba lutować.
     
  17. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    to co, twierdzisz, że jak mam teraz LiteOn i iXtreme 1.6 to potem nie będę mógł wgrać iXtreme LT??
     
  18. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    kazdy naped mozna flashowac. u mnie w krakowie to koszt ok 100zl za V3 a 50zl za pozostale:)
     
  19. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Nie wprowadzaj ludzi w blad, dlaczego ma nie dzialac na innych ixtreme?
    A v3 wcale nie trzeba juz lutowac - jest opis na forum jak mozna to zrobic.
     
  20. bilas

    bilas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzie jest ten opis bo jakos sie doszukac nie moge?
     
  21. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum