1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieprzerobiony czyta kopie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiezak, Wrzesień 28, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,zakupiłem na allegro konsole nieprzerobiona elite jasper... Tak dla pewności włożyłem do niej kopie. XGD 2-odtwórz dvd ,a o dziwo XGD3 gry - np fifa 14 jest napisane "uruchom grę" ,gdy naciskam to to czarny ekran i powrot do dasha. Czy to normalne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sognipl

    sognipl Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak,dodam ,że w tym napędzie był zepsuty laser,dlatego wsadziłem do niego nowy laser z liteona ,ktory miał lt3.0. Ale raczej to nie ma nic wspolnego mi sie wydaje . Ale jak chciałem wyciagnac naped,to była jakas nalepka z microsoftu, to chyba nie otwierany wczesniej był.
     
  5. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ma lt 2.0-3.0 i nie jest nie przerobiona. Nie uruchomiło fify bo gra ma zła topologie dograna do lt.
     
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A to czemu nie czyta gier xgd2??? Fifa 14 jest pod lt 3.0 i śmiga na brata xboxie :)
     
  7. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To widać twoja ma lt 2.0 . Xgd2 musi być złe nagrane.
     
  8. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    xgd2 sa dobrze nagrane na tym z lt 3.0 działają :) np.crysis 2, i takie tam starocie to powinny działać . Włożyłem teraz crysisa 3 ,metro last light,sr4 same nowości i jest napisane "uruchom grę" . Może coś przy wymianie lasera spieprzyłem czy cos? Oryginalne czyta.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Znowu grupa znawców :p jak konsola jest nieprzerobiona i wrzuci się do niej kopie gry xgd3 to w menu pojawia się opcja uruchom grę i po czarnym ekranie wraca do menu. Wie. Kolega ma nieprzerobiona konsole. Temat do zamknięcia.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wszystko wskazuje na to że masz OFW napędzie, czyt. nieprzerobiony.
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum