1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieprzerobiony Xbox 360 wolno działa :S

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gtsaplayer, Grudzień 25, 2015.

  1. gtsaplayer

    gtsaplayer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Legnica
    Witam.
    Tak jak w tytule. Pojawił się problem z moją konsolą Xbox 360, wcześniej przymknąłem na to oko lecz teraz jak mój laptop do gier poszedł do serwisu jest to upierdliwe bo jestem niezbyt cierpliwym facetem :/ Jak się włącza konsolę można czekać z 5 minut aż się w ogóle włączy. Czy ktoś miał taki sam problem i wie jak go rozwiązać?
    Z góry dziękuję za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zakładam że konsola ma dysk twardy. Odłączyć go i zobacz czy jest lepiej. Jeśli tak to możesz spróbować go sformatować, jeśli to nie pomoże to dysk pada.

    Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka
     
  4. gtsaplayer

    gtsaplayer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Legnica
    Mam konsolę 250 GB nie 4 GB więc konsola bez dysku się nie uruchomi :/
    Zakładasz że dysk już pada? Możliwe, konsoli stykło ze trzy lub cztery latek. Na razie nie mam opcji sformatowania, lecz widziałem że prowadzisz serwis i mam pytanie. Czy jak dysk padł wystarczyłoby przynieść jakiś stary dysk twardy i wpakować go w kieszeń dysku czy trzeba jednak kupić oryginalny?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    konsola uruchomi się bez dysku twardego. dysk musi być zgodny z konsola xbox 360. wd przygotowany pod x360 lub dyski sprzedawane pod logiem x360

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  6. gtsaplayer

    gtsaplayer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Legnica
    Serio się uruchomi? Kiedy ostatnio próbowałem to zatrzymywał się na logo X360 :/ No nic, następnym razem uruchomię i poczekam 10 minut. Dzięki że odpowiedziałeś w sprawie wyboru dysku :)

    Edit: Spróbuję pożyczyć dysk twardy od kolegi i zobaczę czy będzie jakoś działać szybciej
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jesli nie uruchomi się w ciągu 20s to xbox jest uszkodzony

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum