1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieprzerobiony Xbox slim a instalacja gier na dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez webqurt, Kwiecień 23, 2012.

  1. webqurt

    webqurt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam\
    Probowalem zainstlwoac moja fife 12 z plytki na dysk twardy. Oczywiscie gra jest oryginalna, natomiast po instalacji i tak by zagrac gre musze wlozyc plyte. Czy mozna instalowac gry oryginalne i grac z hdd czy ta opcja jest po to zeby tylko pare plikow zgrac ?? CZy tylko mozna grac z hdd na piratach ? Dzieki za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Płyta musi być w napędzie, xbox ją odczyta a potem grasz z dysku (piraty tak samo), a jak masz rgh lub jtag to możesz bez płyty
     
  4. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Gra leci z hdd ale i tak płyta w napędzie musi być.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płyta musi być w napędzie, bo gra nie przejdzie weryfikacji.
     
  6. scoter

    scoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolarzyny
    Gdy gra jest zainstalowana na dysku to teoretycznie szybciej się włącza.
     
  7. szymon217

    szymon217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Okolice Gdańska
    Tak jak koledzy wyżej płyta musi być w napędzie.
     
  8. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Teoretycznie, bo jak masz stary dysk to bedzie wolno wczytywać
     
  9. Zbalus

    Zbalus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko RGH lub JTAG to bez płyty możesz grać innej opcji nie ma
     
  10. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    360zł ale nie o cenie była dyskusja tylko o możliwości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum