1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieprzyjazna Aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miniufo, Lipiec 23, 2011.

  1. miniufo

    miniufo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!Zaktualizowałem moją przerobioną konsole do najnowszej aktualizacji.Teraz odczytuje moje gry jako filmy czy coś takiego (wszystkie) nie wiem co zrobić.Da się to jakoś naprawić czy musze od nowa przerabiać.

    Dane konsoli:
    Napęd:Hitachi/LG
    Ixtreme:podejrzewam ,że 1.51

    Nie wyzywajcie mnie od złodzieji bo to nie ja ją przerabiałem ,a to ,że działają na konsoli piraty pokazał i kolega ze 2 tygodnie temu ,więc mam nie wiele gier pirackich (dokładniej 1).

    Proszę o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Może nie od złodzieji ale od osób nie umiejących szukać lub tak leniwych że się nie chce...
    Było setki razy.... do przeróbki napęd....
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Aktualizacja usunęła przeróbkę. Należy przerobić ponownie lub grać na oryginałach :)
     
  5. miniufo

    miniufo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzięki i za to :) a mógłby ktoś wycenić taką konsolę ?
     
  6. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Do wyceny potrzebne jest więcej danych o konsoli.
     
  7. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Ale wycenić co?
    Przeróbkę czy konsole?
     
  8. miniufo

    miniufo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście ,że konsolke.

    Dane podać moge:

    Jest to Jasper,napęd Hitachi/LG,ixtreme 1.51,do tego 2 pady białe ,dysk 20gb ,kabel kompozytowy ,te wszystkie instrukcje wraz z oryginalnym opakowaniem.
     
  9. miniufo

    miniufo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A no i tak jakby nie przerobiona przez tą aktualizację.
     
  10. miniufo

    miniufo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pominąłem coś ważnego ?
     
  11. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Tak ..
    Naucz się edytować posty a nie pisać jeden pod drugim
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Aktualizacja przywróciła firmware do oryginalnego, już nie masz ixtreme 1.5 Jak chcesz pograć na piratach, to musisz przerobić jeszcze raz.
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jasper z dyskiem 20gb??? chyba takich raczej nie bylo
     
  14. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokupił sobie dysk albo skądś indziej wziął.
     
  15. miniufo

    miniufo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To pomożecie wycenić ? ? ?
     
  16. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    400-500zł celując w tą granice będziesz musiał dorzucić pady, okablowanie etc
     
  17. miniufo

    miniufo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dzięki wkońcu się znalazł człowiek ,który odpowiedział na pytanie ,a nie komentował to co napisałem ...

    Dzięki wielkie !
     
  18. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak nie podałeś na początku kilku ważnych informacji to jak mogliśmy od razu pomóc?
     
  19. blads

    blads Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    to ja się dołączę do tego tematu i proszę o pomoc :) otóż swego czasu przerabiałem, grałem, byłem banowany (3 razy) co wiązało się z kupnem nowej konsoli za każdym razem :) stwierdziłem że gram na oryginałach, ale pewnego dnia znów mnie wzięło na przeróbkę i mam problem jak kolega który zakładał temat. W zasadzie nie wiem po co to robiłem bo i tak grałem niewiele i teraz chcę wrócić do oryginalnego softu i grać tylko na oryginałach. Miałem wgranego LT+ i też już nie mogę grać na piratach. Mam rozumieć że po aktualce nie ma już śladu przeróbki na mojej konsoli i nic z nią nie muszę robić tylko grać spokojnie na oryginałach już, czy jakieś jeszcze zabiegi są potrzebne ?
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Konsola która była grzebana jest już na 'straconej' pozycji, nie ważne czy będziesz miał przeróbke czy nie. Wgraj najnowszy lt 1.9 i graj dalej
     
Wczytywanie...

Poleć forum