1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

'Nierozpoznana płyta' Bulletstorm po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez klinik96, Marzec 15, 2011.

  1. klinik96

    klinik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2007
    Posty:
    18
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Siemano!
    Zacznę od tego, że już sporo poczytałem na tym forum i innych odnośnie błędu 'Nierozpoznanej płyty' po aktualizacji, jednak w żadnym z znalezionych przeze mnie tematów nie było mowy o Bullestorm'ie, a także możliwe, że nie ogarnąłem tego co tam było w odpowiedni sposób. Także tego.
    Mam Elite'a z Lite-On'em niedawno zreflashowany na LT+1.1.
    Dziś wypaliłem Bullestorma, wgrałem aktualizację o którą krzyczała gra po włożeniu do napędu konsoli. Wszystko ładnie (chyba) się wgrało, jednak gra się nie odpala. Wyskakuje wyżej wymieniony błąd "nierozpoznanej płyty". Przyznaję się, że gra wypalona na jakiejś lipnej płytce (obraz przeleciałem ABGX'em 1.0.5 z wszystkimi patchami wave wrzuconymi do folderu, wszystko na zielono zero problemów, nagrane z prędkością 2.4x), ale z tego co wyczytałem w necie, ludzie często miewają problemy z tym błędem po aktualizacji. Wyczytałem również żeby sformatować cache konsoli i spróbować włączyć gry bez aktualizacji, albo jeszcze raz wgrać te aktualizacje. Tutaj rodzi się moje pytanie. Czy jest jakakolwiek szansa na odpalenie tej płyty (biorąc pod uwagę, że mam parę gier na gorszej jakości płytach), jeśli tak to co mam zrobić? Czy wyczyszczenie cache'u konsoli pomoże? Czy jest to problem z patchem AP2.5 czy może ze źle ustawionym ABGX'em?
    Mam nadzieję, że podałem wszystkie potrzebne informacje i nie namieszałem za bardzo przy tym.
    Z góry dzięki i pjona!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. klinik96

    klinik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2007
    Posty:
    18
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. klinik96

    klinik96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2007
    Posty:
    18
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Na bank nie był zmieniany. Wiedziałbym o tym, że ktoś zmieniał mi napęd.
     
  7. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    A inne gry ci chodzą ?? ja obstawiam ze to wina płyty pewnie się źle wypaliła cytat:"Przyznaję się, że gra wypalona na jakiejś lipnej płytce" nagraj na lepszej płycie.Bo u mnie wszystko chodzi tez aktualizowałem z płyty i tez mam lite-ona LT+1.1.
     
Wczytywanie...

Poleć forum