1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozpoznana płyta - dziwny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiwis_89, Styczeń 29, 2011.

  1. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam następujący problem z moim xboxem360 ixtreme 1.5:
    Konsolka podłączona do neta, więc najnowsze aktualizacje zawsze pobieram. Grywam często w gry przez neta, np FIFA11, COD BO, MoH itd. ostatnio jedna długo nie grywałem w gry spod 'znaku' CoDa. Robiłem wciąż aktualizacje gdy takowe się pojawiły. 2 dni temu tj 29.01.2011 chciałem pograć w COD BO, i ujrzałem takie oto coś:
    [​IMG]

    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    Zdziwiło mnie to tym bardziej, że nie ma informacji o przeczyszczeniu płytki szmatką, czy coś takiego, a w menu normalnie widzę okładke CoDa. Mało tego, dodam że przy próbie odpalenia COD MW2 mam dokładnie ten sam problem... a w gry te grywałem przecież niegdyś non-toper. Problem jest w przypadku tylko Codów.. i nie wiem co zrobić, nie są porysowane itd.. Gierki patchowałem 360WavesPatcherem, na Wave 2 (posiadam ixtreme 1.5 jak pisałem).. Jaki jest sens że zgram je ponownie, skoro i tak użyje tego patchera.. wszystkie inne gry działają bez problemu..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mai

    mai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DG
  4. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zdaje mi się że mam BenQ (Lite-ON Philips) :) hmm, jaką możliwe że mam flage, i co to dokładnie jest LT + :)?
    CO powinienem robić żeby COd 'śmigał' ?
     
  6. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra ściągnąłem tego LT+ dla liteon, teraz tylko czy ktoś mógłby mi napisać, albo odesłać jak wgrać tego lt+ do swojego x'a..
     
  7. mai

    mai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DG
  8. mistrz77

    mistrz77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na moje oko banik.
    czy miałeś komunikat że konsola została zablokowana?
     
  9. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie banik, tylko MS dodał AP2.5 do tych gier w najnowszej aktualizacji. Musisz wgrać LT+, lecz flagę i tak masz - ban na 100% Cię dosięgnie.
     
  10. kacha2215

    kacha2215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Sam jestes dashbot.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz flashnąć napęd czyli przerobić............wgrać mu lt+ i potem patchować gry programem abgx........więcej na forum..........
     
  13. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co mam tą flage na bank? czy nie? da się ją jakoś zdjąć czy coś... ?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak flaga jest, czyli ban przy fali. Tak jak pisali już wcześniej nowy flash
     
  15. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak chcesz sprawdzić to wejdź w ustawienia-> dane systemowe spisz numer seryjny i wartość X i użyj programu Xval 2.0 to sprawdzisz czy masz flagę czy nie. Jak Ci wyjdzie secdata clean to nie masz flagi inne znaczy że jest flaga. W twoim przypadku raczej flaga jest.
     
  16. kiwis_89

    kiwis_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Descrypted value x 0..01
    Result: failed AP25 challenge

    jak sie domyslam, flaga siedzi? i cos mi teraz pozostalo do zrobienia czy mam czekac na banika? nie usune jej pewnie w zaden sposob, zadnym programem, flashem ani nic? wgram lt+ ale to da mi tylko opcje gry w CODa BO, a flaga i tak bedzie ?
     
  17. abonicjusz

    abonicjusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam podobny problem z COD BO, otóż mam LT+, grałem na single i wszystko było ok. po zainstalowaniu aktualizacji płyta jest nierozpoznana , ten sam problem mam też z MEDAL OF HONOR, COD MODERN WARFERE, nie wiem co jest grane??
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    flage da się usunąc ale trzeba lutować płyte główną.....wgraj lt+ i nie graj na live hehe tyle...wiecej nie zdziałasz


    zgraj te gry na dysk konsoli i przepuśc przez abgx, on ci dogra patche i nagraj je jeszcze raz.....i bedzie hulało
     
Wczytywanie...

Poleć forum