1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozpoznana płyta, nie obsługiwany format - Pomoc po nowym dashboardzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patbul, Styczeń 7, 2012.

  1. patbul

    patbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, podłączyłem sobie po dłuższym czasie konsole do internetu, konsola poprosiła o aktualizację a więc
    ją wykonałem. Moim oczom ukazał się nowy dashboard, a mianowicie ten:
    Xbox 360 New Dashboard |

    Niby wszystko pięknie ładnie. Gry pobranie z XBL działają bez zarzutu. Jednak gdy wkładam płytkę do
    napędu, zaczynają się tzw. jaja Gry nie chce odczytać, nie rozpoznaje płyty, zawiesza się konsola.
    Dodam, że tuż przed update gry działały normalnie, nie było problemów. Wszystkie te "jaja" zaczęły się po
    update. Czym to może być spowodowane ?
    Z góry dziękuję za każdą pomoc i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Masz przerobioną konsole??
     
  4. patbul

    patbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, konsola jest przerobiona, do najnowszej przeróbki ok. 2 tyg temu
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    A miałeś napęd podmieniony na inny??
     
  6. patbul

    patbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, od kupna tj. ok 2 lata cały czas ten sam napęd.
     
  7. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    nagraj gry jeszcze raz bo innego wyjścia nie ma
     
  8. patbul

    patbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie też tak sobie pomyślałem, chciałem się upewnić, że nowy dashboard nie ma z tym nic wspólnego. Tzn. myślałem, że to kolejna zagrywka ze strony MS ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum