1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nierozpoznana plyta pomocy!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez iselheim, Wrzesień 29, 2011.

  1. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam przerobionego softem lt+1.91 xbox 360 slim 250gb
    Mam problem z nagrywaniem gier mianowicie przepuszczam je przez abgx 360 (gears of war, gears of war 2) wychodzi ze wszystko pieknie powinno chodzic. Nastepnie nagrywam płyte za pomoca imgburna. Tez wszystko idzie, ale kiedy juz wkladam gre do xboxa wyskakuje bład "Przeczyśc plytke miękka ściereczka" lub nierozponana płyta kod statusu 03-80-00
    Nagrałem juz Fable 3 i smiga az miło a te 2 pozostale gry caly czas nie;/
    Zmarnowalem juz 6 plyt i nie chce zmarnowac ich wiecej..
    nagrywam na verbatim +R DL z predkoscia 2.4
    Prosze pomozcie!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak masz mozliwosc sprawdz na innej konsoli i bedziesz wiedzial czy wina plyt czy konsoli
     
  5. modzell

    modzell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem co pan z #1 tylko, że mam dużo więcej gier, które kiedyś mi chodziły a teraz wyskakują mi jakieś błędy. Stare gry takie jak pes 2011, blur, test drive itp chodzą bez problemu. Nagrałem ostatnio pes 2012, nowe mortal K. , COD a nawet Tekena 6. Na starej przeróbce Teken czy COD chodziły teraz mam 1.91 i tak jak u kolegi " przetrzyj mokrą ścierą"... proszę o pomoc
     
  6. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myśle ze to raczej nie wina laseru bo jednak fable 3 nagrałem
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    laseru na 100% nie. miałem podobny i ale z assasing creed i fable. i nie którymi grami .xbox slim nie czyta wszystkich marek płyt po prostu i możliwe że to wina przeróbki
     
  8. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli sugerujesz ze zrobili mi przerobke jakos tak dziwnie ze gry z ap 25 chodza a jak juz bez to nie?
    btw mozliwe zeby slim nie czytal verbatimów czy o co chodzilo ci z tymi markami płyt?
    zarzućcie jakiegoś screena jak ustawiacie abgx360 pod lt+ na gry bez ap 25 bo moze to wina tego ze mam zle ustawienia
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ta przeróbka jest nie dopracowana według mnie . na assasing creed straciłem z 4płyty mimo że w abgx360 było wszystko oki . bo miałem bład co ty .i większość płyt nie widziała konsola mimo dobrze nagrana. może być wina nagrywarki .... mam lg
     
  10. modzell

    modzell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale dziwną sprawą jest to że wcześniej te gry np u mnie chodziły a teraz nie...
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    może ci laser pada po mału...
     
  12. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co myslicie o tym żebym kupił piraty?
    myślicie że będą działać?
     
  13. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    odrazu wystarczy mu powiedzieć że trzeba podwyższyć napięcie delikatnie lasera co mu dwa miechy życia max. i trzeba laser lub napęd wymienić
     
  15. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na początek to sprawdziłbym AGBX'em wypaloną płytę czy jest dobrze nagrana. Jeżeli wszystko jest na zielono to wina napędu. Ewentualnie spróbuj wypalić CloneCD bo jest stabilniejszy od ImgBurna. Zmień prędkość wypalania na x4. Możesz jeszcze spróbować wypalić na innej nagrywarce albo pożyczyć jakieś płytki od znajomego.
     
  16. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    onix212 - 2 miechy życia - ciekawe. U mnie coś jest nie tak , ja podwyższyłem sobie już w lutym i do dziś wszystko jest ok. Taką samą operację przeprowadziłem w moim przenośnym dvd również z pełnym sukcesem dokładnie w tym samym czasie. Najpierw radziłbym jednak przeczyścić soczewkę ,jeżeli nie chcesz rozkręcać x to kup specjalną płytę czyszczącą.
     
  17. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    płyta nic nie daje pic na wode. musisz to samo zrobić rozkręcić z miernikiem w reku podkręcić laser tourial na forum jest nawet.płyty nic nie daja totalnie
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sawiam na nagrywatke

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  19. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ogółem to mam ta konsole jakies 2 tygodnie wiec watpie zeby laser byl za slaby albo soczewka byla zakurzona
     
  20. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zarzućcie screeny z ustawieniami abgx pod lt+ ale bez ap 25 bo robilem juz na 5 roznych konfiguracjach i dalej nic nie chodzi wiec moze to wina zlych ustawień
     
  21. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ps. komputer nie widzi wogole plyty czyli to wina nagrywarki?
     
Wczytywanie...

Poleć forum