1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nierozpoznana płyta - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzegorz1652, Listopad 14, 2011.

  1. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Mam napęd samsung zamiast oryginalnego liteona i mam problem ponieważ napęd mi wszytko super ładnie czyta płyty ale gdy wsadzę grę z xgd3 to odczyta się szybciutko fajnie ale niestety jak dam zagraj w grę to wyświetla się od razu komunikat nierozpoznana płyta wyczyść płytę miekką szmatką itp. itd. dlaczego? płyta Verbatim nagrana bez błednie w imgburn .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Popełniłeś trzy błędy - nie podałeś jakie masz lt, jak dash i w jaki sposób nagrywałeś.
     
  4. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok już podaję:
    LT 2.0
    dash 13599
    nagrywałem w taki sposób jak w poradniku XGD3burn czyli w programie imgburn dałem calculate optimal itp. itd.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdziłem tą płyte na innym xboxie z napędem benq i gra chodzi bez problemu więc dlaczego na samsungu nie chce nawet wejśc tylko robi się czarny ekran i wychodzi z powrotem do dasha?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie dziealaja bo masz spoofa na samsunga
     
  8. grzegorz1652

    grzegorz1652 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    właśnie miałem zrobionego spoofa samsunga na liteona i wtedy jak wsadziłem tą gre to od razu mi wyskakiwał błąd e66 i czerwona dioda i wgrałem czystego flasha do samsunga bez spoofa na liteona i teraz odczyta gre normalnie wyskakuje zagraj w grę i obrazek call of duty mw3 ale jak przycisnę ,,A" to ekran robi się czarny i wraca do dasha i wyskakuje że płyta nie rozpoznana wyczyść płytę miekką szmatką itd.
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kup liteona i wgraj do niego lt 2.0 z kluczem z samsunga.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum