1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozpoznana płyta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez willow18, Grudzień 19, 2012.

  1. willow18

    willow18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Mam pewien problem, otóż około tygodnia temu zaczął mi wyskakiwać komunikat "nierozpoznana płyta" przy niektórych grach które wcześniej działały (ACIII, NFS:Most wanted nowy itd) A niektóre działają dalej bez zarzutu. Czasem jest tak, że taki np nfs czy assasin się odpali, ale podczas ładowania misji, gra się wiesza, razem z całą konsolą. A np black ops 2 działa idealnie, tak samo jak nowy hitman, i problme taki nie występuje. Myślałem ,że to wina lasera, więc najpierw czyściłem stary i nic nie dało, kupiłem więc nowiutki laser, zamontowałem, i dalej jest to samo. W czym może tkwić problem ?

    Naprawdę nikt nie może mi pomóc ? dziś konsola mimo wymiany lasera przestała czytać również inne płyty :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Nierozpoznana płyta

    Zapewne stara przerobka.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miałeś przerobioną konsolę? Kupiłeś nowy laser czy cały napęd?
     
  5. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    mam to samo po aktualizacji dasha do najnowszego :/ niestety trzeba bedzie wgrac lt3.0 (przynajmniej u mnie)
     
Wczytywanie...

Poleć forum