1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozpoznana płyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sh1noPL, Marzec 8, 2011.

  1. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    Witka, mam problem, po nagraniu plyty (wkoncu mi sie udalo) chodzi konkretnie o EA MMA przerobilem je na wave3, zgralem predkoscia 2,4(max speed po zakonczeniu byl 3.0) na plytce platinium, po wlozeniu ukazal mi sie obrazek 'zagraj w gre' i autorun polecial, chwile po tym wyskakuje mi nie mozna odczytac plyty, wyczysc scierka itd.. Wina tego ze za szybko sie nagralo? Czy czegos innego? Help.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Nagraj na verbatimie i sprawdź
     
  4. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    mam kilka sztuk na platiniumach wiec dlatego pytam. sproboje zmniejszyc predkosc i wave do 2.
     
  5. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    na wave2 nie czyta w ogole tylko slychac jak laser proboje czytac i nic z tych rzeczy..
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zmien plyty.
    Poza tym piracic tez trzeba umiec...
    Wiesz chociaz jaki masz iXtreme ?
     
  7. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To po co patchowales na wave 3 ?
    LT nie sprawdza wave, wiec nie ma potrzeby zmiany. Zanim, sie za cos bierzesz to poczytaj o tym, bo potem tylko pytania typu: Dlaczego nie dziala ? sa na forum. Rozumiem ze kazdy sie uczy, ale od tego sa tuty.
     
  9. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    ostatnio zakladalem temat odnosnie tego, nagralem sterte juz takich plyt i nic nie dziala. mozliwe ze przy kupnie konsoli gosciu sciemnil ze jest owa przerobka, a jest jakas inna, ale np fallout 3, f1 2010 chodzi bez problemu.
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To daj do reflashu i nie bierz sie za to sam, bo potem bedziesz tutaj plakal na forum jak to wiekszosc ma w zwyczaju. Bedziesz mial pewnosc jaka masz przerobke i jak nagrywac gry.
    Cena: ok. 30zl
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nagrywaj na Verbatimach z prędkością 4x ;)
     
  12. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    kulne sie jutro do sklepu po plytke i sprawdze, zostawic na oryginalnym wave 6? Czy zostawic na 3jce? (jedyna plyta ktora konsola widziala to byla na 3jce.)
     
  13. laki_me

    laki_me Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    jak na oryginalnym wave nie da rady to wtedy zmienie na 3.
     
  15. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    nagralem z oryginalnym wave, nie poszlo, nagralem na wave3 i liga, gosc posinal mi kit z przerobka lt w takim razie.
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to daj momuś żeby ci wgrał lt+ i wtedy wave cię nie obchodzi...tylko ap ktore ma narazie 6 gier....
     
  17. RickRoll

    RickRoll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może tę grę też zablokowano po ostatnich aktualizacjach xboxa? Bo pamietam że takie jaja były z Call of Duty MW2 i Black Ops
     
Wczytywanie...

Poleć forum