1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozpoznana Płyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pasti15, Grudzień 2, 2011.

  1. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Nagrywam już 5 grę i za każdym razem wychodzi komunikat nierozpoznana płyta Kod Stanu 03-57-00. Chciałem nagrać np Gears of War 3 rozapowywuje nagrywam tak jak jest to opisane na forum i nie działa. Przegrałem od znajomego inne gry np: Fife 12 COD:MW3 jego gry mi działają a jak ja je nagrywam to wychodzi ten błąd. Co jest nie tak? Konsola to xbox 360 slim z flashem LT + 2.0, gry nagrywam na werbatimach posiadam najnowszy dash konsola nigdy nie była podłączona do internetu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    Pierwsze. Jakich płyt używasz ?
    Drugie: jaki programem nagrywasz ?
     
  4. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napisałem że używam płyt Verbatim, nagrywam IMG Burn i w Clonie też nagrywałem i to samo
     
  5. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    A sorry nie Zauważyłem.
    Layerbreak dobrze ustawiony ?
     
  6. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W IMG Burn opcja Layerbreak jest zaznaczona, a w clone gdzie to mam ustawić?
     
  7. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    W pliku dvd ustaw na layerbreak=1913760


    Sent from my iPhone 4
     
  8. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak też mam ustawione. Fifa przepuszczona przez ABGX360 wygląda tak [​IMG]

    Czy wszystko jest ok?
     
  9. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    poszukaj tematu o cichej aktualizacji. podlaczyles do live konsole zablokowles sobie odpalanie kopii xgd3

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  11. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napisałem wyraźnie w pierwszym poście że konsola nigdy nie była podłączona do internetu. Więc co jest nie tak?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    widocznie zlapala wifi

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  13. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie na pewno nie załapała WiFi a pozatym gry które pożyczyłem od znajomego działają a jak ja chce sobie je przegrać to wtedy pisze Nierozpoznana Płyta, i tak mam z każdą grą nie ważne czy XGD3 czy 2. Co jest nie tak?
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no to widocznie laser nie ogarnia
    zmien napęd

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  15. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale rozumiesz że jego gry działają a jak ja przegram to wtedy wychodzi ten komunikat? Laser na pewno jest dobry ponieważ konsola jest nowa
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no to skoro wiesz ze laser masz dobry. kup sprawna nagrywarke

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  17. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywarka też jest sprawna ponieważ gry na komputer filmy zdjęcia itp nagrywa dobrze
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    to masz zepsute gniazdko z prądem. doczytalem twoj post caly, nagrywara do smieci kup nowa. moze nawet nagrywac ci plyty blu-ray. nie nadaje się do nagrywania dvd dl+!. jesli obraz zeskanowany abgx plyty dl+ kup nowa nagrywarke liteon ihas jak co sprzedam gotowa za 100

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  19. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem tak jak w instrukcji i to też nie pomogło. Pare dni wcześniej nagrałem gre Kinect Sports i nie było problemów a teraz żadnej nie mogę nagrać
     
  20. pasti15

    pasti15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
     
  21. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    pytanie: Czy ty kopiujesz już wypalone płyty których ktoś używa ? Czy wypalasz obrazy ISO - pobrane z I-netu ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum