1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozpoznany dysk

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez reb00, Grudzień 11, 2013.

  1. reb00

    reb00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    112
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, mam problem, ponieważ po flashu mojego liteona na lt+3.0 napęd nie widział płyt, więc drogą logicznego myślenia wymieniłem laser, lecz to nic nie dało. Napęd nie widzi ani oryginalnych płyt ani kopii. Jak wkładam oryginalną płytę to troszkę dłużej próbuje ją odczytać, a z kopią trwa to tylko chwilę. Pojawia się napis "Nierozpoznany dysk". Od razu mówię, że płyty są czyste i nie porysowane. Czy może to być wina dasha (mam najnowszy 2.0.16537.0)? Lub możliwe jest, że coś poszło nie tak podczas flashowania napędu? Jest to trochę dziwne, że nie rozpoznaje płyt nawet oryginalnych i nie wiem jak się mam do tego zabrać.

    Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgraj ofw i zobacz jak czyta orginaly. Możliwe ,że laser co kupiłeś nie skalibrowany i rezultacie będziesz musiał kupić cały napęd.
     
  4. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak zakładałeś laser bez zworki antystatycznej to równie dobrze mogłeś uwalić laser, albo dostałeś już używanego.
     
  5. sawciu2

    sawciu2 Banned

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starachowice-Wierzbnik, Kielce, Poland, Poland
    Też tak miałem ale wystarczyło tylko wyczyszczenie soczewki lasera. Spróbuj może pomoże tylko weź patyczka do uszu namocz go śliną przetrzyj kilka razy następnie suchą stroną i uruchom grę.
     
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    :hopelessness:
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Podstawowe pytanie czy przed flashem gry dzialaly chodzi o oryginaly jezeli tak to jak dla mnie zle wykonany flash jak pisal kolega wgraj ofw i sprawdz czy ruszy

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2
     
  8. reb00

    reb00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    112
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    działało wszystko normalnie, ale wgrać ten stockowy z paczki czy ten co wyciągnąłem na początku?

    Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...

Poleć forum