1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozpoznany dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawlo1334, Kwiecień 24, 2012.

  1. pawlo1334

    pawlo1334 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam! Od niedawna mam xbox-a 360. Sprzedawca nie wiedział jaka to przeróbka, mówił, że albo 2.0 lub niższa. Nagrałem na płytkę assassina(xgd3) i gdy włożyłem wyskoczyło mi zagraj i gdy to klikałem to pojawiał się czarny ekran na parę sekund i powrót do strony głównej. Więc uznałem, że to wina przeróbki. Najpierw wgrałem dasha najnowszego(miałem 13xxx), a następnie lt 2.0(mam napęd hitachi 47). Gdy to zrobiłem i próbowałem włączyć tego assassina to wywala nierozpoznany dysk, tak samo przy fifie 12. Co się dzieje i jak to naprawić? Dodam, że nie mam konta live, ani nie mam podłączonego dysku i pendriv-a. Czy zrobiłem coś nie tak? Mam key-a i firmware sprzed przeróbki, jak i sprzed updatu dasha.

    PS: Nagrywam na Liteonie iHap(nie ihas) 122.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy xbox czyta jakieś płyty poza grami np. filmy?
     
  4. pawlo1334

    pawlo1334 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Teraz gdy włączyłem odczytało fife! Nie wiem jak ale działa ;) Do zamknięcia.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    On ma 47.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Taka sama sytuacja przy każdym napędzie Hitachi. Nie chodzi o Dash'a, tylko o to, że musi nagrywać iHAS'em.
     
  8. pawlo1334

    pawlo1334 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Ihasa ma kolega, więc jakoś się z nim dogadam .. Dzięki wszystkim!
     
Wczytywanie...

Poleć forum