1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nierozumiem........LOOKNIJ

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez STREET, Maj 25, 2009.

  1. STREET

    STREET Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem napęd PIONEER DVR-111D x16 LabelFLash i płytki verbatimki żeby nagrywać gierki nagrałem ,nagrało się bez problemów ale dzisiaj z rana posłem odpalić i co włączyłem nie minęła minuta i wyskoczył błąd''Proszę wyczyścić płytkę szmatką .......''
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fincz

    fincz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Widocznie za duza prędkość nagrywania i pech.
     
  4. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    A ile masz już konsole? Może napęd w konsoli już wysiada.
     
  5. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ew. wypalarka robi za duzo bledow podczas wypalania.
    W nowych wypalarkach musisz wymusic predkosc zapisu (2,4x). W ImgBurn masz taka opcje. Sprobuj.
     
  6. STREET

    STREET Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalam z prędkością 2,4


    A napęd wymieniałem tydzień temu
     
  7. sebolekseba

    sebolekseba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak jest z konsolą ?? ile ma miesiecy, zawsze grasz na dobrej jakosci płytach
     
  8. STREET

    STREET Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to moja pierwsza płyta nagrywana a reszta to org
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Palnik kupiłes juz uzywany wc moze byc troszke zajechany sprawdz firmvare i pal 4 powinno pójsc 2,4 to mit.
     
  10. kolo333

    kolo333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zaden mit. DL to skomplikowana sprawa. To nie jest CD-R. Wymus predkosc zapisu na 2,4x i obadaj sprawe.
     
  11. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Ja żadnej płyty nie nagrałem prędkością 2.4x a wszystkie działają, ba raz nawet chciałem ale nie działała poprawnie...
     
  12. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska

    Mit i to ogromny moje pionki maja za soba kilkaset delek 99% palone czwóreczka, dobry palnik dobry nosnik i wszystko ładnie sie nagra .
     
  13. Krizzo

    Krizzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywaj z njamniejsza predkoscia. Sproboj jeszcze raz.
    A moze masz zakurzony laser??
     
  14. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    ja kilka ostatnich gierek wypaliłem x8 na nowym pionku 216d i nawet na 2 letnim benqu śmiga bez najmniejszego problemu.
     
  15. Kris194

    Kris194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na jakich nośnikach nagrywasz jakim programem i czy przeczytałeś wcześniej jakiś poradnik jak nagrywać gry na xbox360?
     
  16. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    A wiec tak ja ci mogę powiedzieć , że tak samo miałem . Tylko , że było to tak że nagrywam zawsze Verbatimy 8x DVD+R DL a . że ich nie było w sklepie to kupiłem Verbatim DVD-R Dl , i tak samo minuta "Wyczyść płyte" coś takiego .. ;D wiec spróbuj nagrać na innej płytce :)
     

Poleć forum