1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieszczęsne aktualizacje

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez robson4141, Lipiec 31, 2011.

  1. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Przerobic na 1.9 czy czekac na 1.91?
    2. Jak bym przerobil na 1.9 to przepuszczam przez abgx np. fable 3 i bede mogl grac? Chodzi mi glownie o to czy niebede mial nowego dasha bo wiem ze jak sie ma tego najnowszego to niepogram w gry ktore wymagaja ap25.
    3. Dobrze rozumiem ze dash to aktualizacja?
    4. Jak bede mial 1.9 bede przepuszczal przez abgx te gry co wymagaja ap25 to bede mogl w nie grac to rozumiem ale! jak wyskoczy jakas aktualizacja to jej wtedy nie aktualizowac bo juz niebede mogl grac w te gry co wymagaja ap25?
    5. Co zrobic jak bede chcial grac w jakas nową gre np battlefield 3 i wyskoczy mi ze musze zaktualizowac? Nacisne zaktualizuj i bede mogl grac zarowno jak w tego battlefielda i fable3 tego co wczesniej nagralem i zpatchowalem? czy tego fable bede musial jeszcze raz nagrac?
    Jak gra bedzie potrzebowala aktualizacji i nie zrobie tego bojąc sie o to ze niebede mogl grac w gry ktore wymagaja ap25 to bede mogl w tą gre grac? Jak nie to co wtedy zrobic?

    PROSZĘ O NIE KOMENTOWANIE TEGO TYPU> niechce sie szukac? POPROSTU NIEMOGE ZNALEZC!!!! Prosze o inteligentne odpowiedzi i na temat. Z GÓRY WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA ZAINWESTOWANIE CZASU W MOJE NOOBOWSKIE PYTANIA :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Na wszystkie pytania masz 1 odpowiedź :
    Czekaj na LT 1.91 .
    Nie wiem, co będzie z nowymi grami, aktualizacjami itd... tego nie wie nikt.
    Z LT 1.91 będziesz mógł grać we wszystkie gry, które są obecnie na rynku.

    Btw. Codziennie pada kilka takich pytań, a Ty znaleźć nie możesz... :/ spoko
    Do tego podbijasz po 17 minutach, jeszcze lepiej.
     
  5. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej ogarnąć temat flasha i samemu przerabiać, bo oprócz tego, że za chwilę będzie 1.91 to na jesieni będzie 2. Kto wie ile jeszcze może wyjść przeróbek, więc lepiej naucz się robić flash samodzielnie i nie będziesz musiał ciągle płacić za przeróbkę.
    Ps. Dashboard to inaczej system xboxa.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  6. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podacie mi poradnik jak robic flash 1.9
     
  7. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    A po kiego Ci LT 1,9 w xboxie ? :).
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    wtf
    byłem 2tyg na wakacjach i tu juz jest lt1.91
    niedawno miałem zrobiony 1.9 a potem miał być 2.0 żeby obsługiwał XD3
    co to się stało teraz??
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    wtf
    Jakie znowu XD3 w xboxie ? :)
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ten nowy format na płycie ktróry bedzie pod koniec 2011r w grach
     
  11. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
  12. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    aaaaaaaaaaa kurde literówka;))
    to wiecie o co chodzi z tym 1.91
     
  13. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Nie literówka ino nie ten dział :)Moderatorze do dzieła.
     
  14. Artur181990

    Artur181990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem tutaj nowy i dlatego nie wiem czy w dobrym miejscu podpinam mój problem :( kupiłem konsole xbox 360 slim z dyskiem 250 GB. podłączyłem ładnie przeszedłem cały ten proces konfiguracji i pobrałem aktualizacje przez xbox live. następnie chciałem odpalić grę. włożyłem do kieszeni grą forza motorspost i chciałem zainstalować... nie dało się... wyskakiwał komunikat żebym przeczyścił płytę lub ponownie włączył konsole. zrobiłem tak i gra się zainstalowała.. jednak teraz jak ja włączam to po chwili się zawiesza i nic nie mogę zrobić tylko wyłączyc... myślałem ze to wina płyty wiec poszedłem do kumpla i wziąłem od niego grę UFC 2009... tej płyty nawet nie widzi w napędzie :( co mam zrobić???? przeszedłem ten cały śmieszny proces związany z wyciąganiem dysków i w ogóle i nic... tak samo wykorzystałem chyba wszystkie możliwości które oferują na stronie Xbox 360 - Official Site - Xbox.com :( jakieś pomysły?? co mam teraz zrobić?? jest jakaś opcja zrobienia tego w domu? wydaje mi się że wgrało nowego dasha i to przez to... ale nie znam się więc szukam pomoy u osób się tym interesujących
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gwarancja

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  16. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    napisz do goście od którego kupiłeś konsole (allegro?)
     
  17. przemo555

    przemo555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nie przerobiona to dajesz ją na gware i po problemie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum