1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nietypowy błąd w FIFA11

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marcinek_Madrid, Lipiec 18, 2011.

  1. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    W kwietniu 2011r. zakupiłem grę FIFA 11 na konsolę Xbox 360.
    Przez pierwsze miesiące nie było z produktem żadnych problemów, aż do ostatnich paru tygodni, kiedy zacząłem w trybie menedżerskim rozgrywać 2 sezon grając Realem Madryt. Tak jak zawsze wszedłem w zarządzanie drużyną i moim oczom ukazali się dwaj dziwni zawodnicy, których ocena ogólna miała "kosmiczne" wartości. Gdy kliknąłem na padzie, aby ich zmienić konsola zawiesiła się i jedynym sposobem było zresetowanie jej.
    Po włączeniu Xbox'a, ponownie włączyłem Fife i problem nie ustępuje, a konsola nadal "zamiera". :mad:

    Grę mam zgraną na dysk. Wersja konsoli to: Xbox 360 Slim 250GB.
    Proszę o poradę co mam zrobić w tej sytuacji, gdyż nie ukrywam, że już zrobiłem duży postęp w trybie menedżerskim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Odświeżam!
     
  4. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Raczej nie zostanie ci nic innego niż restart kariery ;/
     
  5. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Ewentualnie możesz spróbować zdeinstalować grę z dysku i zainstalować ją ponownie
     
  6. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    lub płytka do wymiany
     
  7. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Jutro jadę do Media Markt, żeby wymienić płytę, a jeżeli nadal będzie ten problem, to zareklamuje konsolę.
     
  8. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    napisz czy wymiana płytki coś pomogła a konsoli nie masz co reklamować bo to nie jej wina pewnie wkradł ci się jakiś błąd zapisu i musisz od nowa karierę zacząć
     
  9. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Spoko, napiszę. Z pewnością przyda się to komuś z podobnym problemem ;]
     
  10. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się to już zdarzyło i przy formacji, są to pomarańczowe koła (kolor bramkarzy i nie ma nazwiska). Dzieje mi się tak z graczami z środka pola, nie ma co iść reklamować, bo to raczej wina ogólnie gry, a nie płyty, czy konsoli.
     
  11. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    No właśnie dobrze, to napisałeś. Ale mimo wszystko popołudniu jadę do Media Markt.
    Skoro Twoim zdaniem jest to wina ogólnie gry, to dlaczego reszta osób tak nie ma? o.0
     
  12. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Bo być może zależy to od podejmowanych decyzji w grze.
     
  13. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Marcinek_Madrit,bo to zwykłe błędy zapisu w każdej grze może się zdarzyć.
     
  14. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Mam założone 3 konta i na każdym grałem i ciagle ten sam problem.
    Nawet w każdym koncie grałem Manchesterem, Milanem, Interem i Realem i dalej to samo ;/
    A co powiecie na format dysku. Mam dysk 250GB.

    @edit:
    jeszcze nie raz po meczu jest taki obraz menu tylko, że bez żadnych pozycji jak Następny mecz, skład czy kalendarz, tylko samo tło i okno z pustymi pozycjami. jedynie pomaga tylko wyjście do dashboardu.
     
  15. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Marcinek_Madrit,Dziwny problem;/
    Ja mam też mam fifke i u mnie wszystko śmiga.
     
  16. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    mnie tu dosc jednoznacznie wskazuje na blad na plycie, byc moze gra zostala zle wytloczona badz ma ryse i konsola nie daje rady w danym momencie zczytac danych, lub dysk jest walniety, format nie zaszkodzi i sprobuj zagrac najpierw z plyty a potem z dysku, moze uda sie cos wyeliminowac
     
  17. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    To sprobuj jezeli ktos z twoich kolegow ma x360 na tej samej plycie to odpalic i bedzie jasne czy to wina plyty czy dysku.
     
  18. Marcinek_Madrid

    Marcinek_Madrid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    na razie nie mam jak u kolegi sprawdzić, bo wyjechał na wakacje, a z płytą byłem w MM i powiedzieli, że muszę wysłać do oddziału ea w Warszawie, także jutro lub pojutrze wysyłam do nich płytę...
     
  19. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Niestety pozostaje usuniecie save tez tak miałem usunelem i git..
     
Wczytywanie...

Poleć forum