1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nietypowy problem z blokadą rodzicielską

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marcinek062, Grudzień 10, 2010.

  1. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam od kiedy sflaszowałem sobie napęd zablokowałem możliwość grania przez xbox live i teraz mam problem, mam teraz lt+ i mam chęć zagrać sobie przez neta ale nie pamiętam kodu do blokady rodzicielskiej ani nie pamiętam odpowiedzi na pytanie. Czy jest jakaś możliwość tego ominięcia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz pisać takie głupoty, to już lepiej nie pisz nic...


    marcinek062 zrób tak:
    W konsoli idziesz do: Ustawienia konsoli -> Dane systemowe
    gdy już tam jesteś naciskasz po kolei: LT, RT, X, ,Y, LB, RB, X, lewo, prawo, lewo

    Konsola się zresetuje i wprowadzisz wtedy nowy kod.
     
  5. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Niestety jak wpisuje ta kolejność to nic nie daje wraca z danych systemowych do ustawień konsoli i to wszystko. jak chce kod tak chce żeby podać.
     
  6. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Próbuj az do oporu innej możliwości chyba nie ma
     
  7. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Pomogła taka kombinacja LT RT XY LB RB Y A RT dół. Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum