1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nietypowy problem z blokadą rodzicielską

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marcinek062, Grudzień 10, 2010.

  1. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam od kiedy sflaszowałem sobie napęd zablokowałem możliwość grania przez xbox live i teraz mam problem, mam teraz lt+ i mam chęć zagrać sobie przez neta ale nie pamiętam kodu do blokady rodzicielskiej ani nie pamiętam odpowiedzi na pytanie. Czy jest jakaś możliwość tego ominięcia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. FRUNEK1

    FRUNEK1 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubsko
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz pisać takie głupoty, to już lepiej nie pisz nic...


    marcinek062 zrób tak:
    W konsoli idziesz do: Ustawienia konsoli -> Dane systemowe
    gdy już tam jesteś naciskasz po kolei: LT, RT, X, ,Y, LB, RB, X, lewo, prawo, lewo

    Konsola się zresetuje i wprowadzisz wtedy nowy kod.
     
  5. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Niestety jak wpisuje ta kolejność to nic nie daje wraca z danych systemowych do ustawień konsoli i to wszystko. jak chce kod tak chce żeby podać.
     
  6. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Próbuj az do oporu innej możliwości chyba nie ma
     
  7. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Pomogła taka kombinacja LT RT XY LB RB Y A RT dół. Zamykam
     

Wczytywanie...

Poleć forum