1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nieudana autoryzacja dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dk4, Luty 29, 2012.

  1. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    Witam wiem że pewnie ten temat był milion razy przepraszam że piszę go ponownie ale:
    Wgrałem sobie dzisiaj lt+ 3.0
    mam ihasa 224b
    i problem jest w tym ze po nagraniu gry Syndicate zainstalowałem ją na dysk i podczas rozpoczynania kampanii wywala mnie z gry i pokazuje błąd: "nieudana autoryzacja dysku"
    koleś pisał od którego gra była pobierana pisał ze przepuszczał gręprzez abgx 1.0.6
    czym może być spowodowany ten błąd??
    proszę o pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    że coś nie tak z twoim ihasem kopie co nagrałeś jest uznawana jak kopia truncated ,skasuj z dysku na konsoli pójdzie normalnie
     
  4. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    wiem że pójdzie ale wtedy gram z napędu... a jak zrobić żeby działało z dysku? może źle przepuszczone przez abgx?
    ihas ma wgrany lt max...
    jak temu zaradzić??
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ihas ma napewno wgrany soft lt max? bo wygląda jakby nie miał i wypaliłeś zwykłą kopie ,abgx 360 nie jest od tego tylko dogrania topologi ,żeby chodzi pod lt 3.0
     
  6. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    błędu nie wywaliło na ihasie doszło do 100% i jeszcze sprawdziło czy wszystko jest nie było błędów.. więc czy to możliwe że problem w ihasie tkwi?
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lub w programie który nagrywasz ,jak nagrywasz clonem nie ma nic takiego miejsca nie pokazało się ze gra zabiera więcej niż miejsca na płycie jest dostępne?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    nagrywałem najnowszym image burnem i przy naciśnięciu zeby nagrywało wyskoczył komunikat czy nagrywac do końca
    mozliwe ze abgx`em nie zostala przepuszczona?
     
  10. Artur111

    Artur111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie masz ustawionego imagin burna.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zmodyfikowałeś FW pod daną płytę lub nagrałeś na Verbatim'ie?
     
  12. dk4

    dk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olecko
    tak nagrywam na verbatimie i mam wgranego lt max
     
Wczytywanie...

Poleć forum