1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nieudane nagrywanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez QuakePRO, Luty 14, 2010.

  1. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem wczoraj i dzisiaj płytke z mass effect 2 z konkurencyjnego forum
    Mass Effect 2 PAL PL XBOX360-GameRT zpaczowałem na wave 3 i wypaliłem . odpalam na xbox wyswietla mi Otwórz DVD a po otwarciu logo xboxa plz pomocy bo gierka jest podobno fajna.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Musiałeś źle przerobić wave.Wygląda tak jak by iextreme nie obsługiwał tego obrazu.
     
  4. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    a jaki masz ixtreme??
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Też tak miałem raz, a wystarczyło otworzyć napęd i działało już:D A jak nie pomoże to przepuść obraz przez abgx360 i spaczuj potem.
     
  6. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerobiona wersja WAVE 3

    masscd1wave3.JPG

    orginalna wersja

    masscd1wave4.JPG

    prosze powiedziec co jest nie tak

    Chyba że nagram WAVE4 i bede uzywał active.iso ?

    a ixt 1.6
     
  7. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Tak było by najlepiej,przy paczowaniu zawsze istnieje możliwość jakiegoś błędu.
     
  8. tyra96

    tyra96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Błaszki
    A paczowałeś już inne gry z Wave 4 na Wave 3 ?
     
  9. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Ja mam tak samo z ME 2 nie patchowałem gry i jak wkładam płytę to pisze mi otwórz dysk
     
  10. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta paczowałem np chyba cod mw2 do konca nie pamietam ale wiem ze pomysle skonczyło sie paczowanie . Czyli co musze zrobić aby w to grac ??
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Wydaje mi się że najlepiej nagrać płytę z activate.iso a gry nagrywać z oryginalnym wave a nie bawić się w paczowanie gier bo czasami po takim paczowaniu gra i tak nie chce odpalić .
     
  12. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak napisał Fennixs nie paczował gry i mu nie działała poprawnie
     
  13. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Teraz mnie zagieliście, bo mam tą wersję ME2 na dysku i nie wiem czy ryzykować wypalenie, bo jak coś nie pójdzie to szkoda 2 płytek i czasu.
    Czy ktoś odpalał tą wersję na iX NS?
     
  14. QuakePRO

    QuakePRO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak nagrasz to mi napisz czy odpala :D a i s kąd sciagałes i.T
     
Wczytywanie...

Poleć forum