1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieudany flash?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drasch, Grudzień 26, 2010.

  1. drasch

    drasch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,mam problem,zrobilem sobie reflash z 1.5 na 1.6 NS i wogole nie chce mi czytac plyt,klucz wyciagniety metoda dummy from ixtreme
    ponizej zamieszczam obrazek z loga,czy to wyglada w porzadku czyli flash byl dobrze zrobiony?co moze byc przyczyna ze gry niechca czytac?(prbowalem na far cry 2 i fifa 09)
    Prosze o pomoc
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Podłączyłeś taśmę do napędu poprawnie ? :)
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    I czemu na takiego starocia? Wgraj LT+

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. drasch

    drasch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tasiemka ;) Wydawaly sie dopchniete do konca,po dopychalem i ruszylo,dzieki wielkie :) temat do zamkniecia ;)

    Edit; Bo konsolka bedzie do gry offline i nie bd podlaczana do neta a chce miec spokoj ;)
     
  6. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    To nie ma znaczenia czy do gry offline czy online, wrzuć lt+, nie ma sensu po raz drugi jej otwierać jak będziesz chciał zagrać w coś co ma ap25.
     
Wczytywanie...

Poleć forum