1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nieudany flash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matoU, Kwiecień 19, 2011.

  1. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HaJ.
    Próbowałem sam wgrać flash lt+ do napędu i.... mi nie wyszło :p
    Z napędu ulotnił się tylko dym i zaśmierdziało spalenizną.
    Moje pytanie brzmi:
    Czy da się jakoś naprawić napęd ?
    Jeśli nie, to jest możliwość wyciągnięcia z niego jakoś klucz ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Komputer widzi w ogole naped ?
     
  4. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem ;p
    Gdy ulatniał się dym, to od razu go odłączyłem i już nie podpinałem.
    Przy włączonym ixie, jak wybieram opcję otwórz napęd, to pokazuje "otwieranie", lecz się nie otwiera :[
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy nadepnąłem na pada i konsola się włączyła :S
    Zasilanie miałem z konsoli

    Dokładniej: podłączyłem, wstałem, nadepnąłem pada. Nic nie zdążyłem zrobić przy kompie
     
  7. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Z tego co wiem, jak poleci dym z jakiegoś urządzenia to kończy się tylko śmietnikiem. Przez forum trudno pomóc, najlepiej pójść do jakiegoś speca.
     
  8. d3avvu1d3

    d3avvu1d3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z mojego napędu też poszedł dym a mimo to działa już jakiś rok;p najlepsze jest to, że stało się tak po odwrotnym podłączeniu zasilania.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jaki naped? musialby, go do reki wziasc to zobaczylbym co da sie zrobic.
     
  10. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zazwyczaj palą się ścieżki po odwrotnym podłączeniu wtyku zasilania napędu
    i po naprawie udaje sie odczytać klucz napędu i ożywić sam napęd
    jednak nie zawsze udaje sie ożywić laser bo dostaje przepięcie i kiszka
    wtedy albo nowy laser albo napęd ... najważniejszy jest klucz napędu
     
  11. zorro262

    zorro262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Roscommon
    mam ten sam problem ale u mnie otwiera sie naped i zamyka tylko plyt nie czyta zczytac musze dvdkeya i po prostu plytke od napedu kupic bo nowy naped kosztuje drozej plytka 14,80euro naped 31euro z wysylkami cene podaje moj naped liteon jak da sie zczytac dvdkeya to po prostu do nowego napedu musisz go przypisac;)
     
    1 osoba to lubi.
  12. d3avvu1d3

    d3avvu1d3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    >zorro262
    a jakiego liteona masz?
     
  13. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dexter, jakbym rozebrał napęd i zrobił zdjęcia, to umiał byś na oko coś ocenić ?

    Widzę, że jesteś z łodzi, a jak mieszkam kolo katowic ;c
     
Wczytywanie...

Poleć forum