1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Niezrozumiałości w sprawie przeróbki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marine_boy, Styczeń 13, 2011.

  1. marine_boy

    marine_boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam mały mętlik w głowie...
    Jakiś czas temu czytałem, że na samsunga najnowszy i rozwiązujący wszystkie problemy(AP 2.5, zabawa w paczowanie do niższego wava) firmware to iXtreme LT 1.0, więc pomyślałem, że może by go sobie wgrać. Wpadam na allegro bo się za bardzo na tym nie znam wolałem nic nie popsuć, dopiero niedawno kupiłem konsolę... jest jakaś oferta tanio ładnie, pięknie piszę do gościa ile będzie dokładnie kosztowało blablabla... a on w którymś z kolei mailu dodał, że wgra mi jakieś oprogramowanie LT+ v1.2?? I, że to oprogramowanie pozwoli mi odpalać gry z poprzedniej wersji XBOX'a. WTF^^ pierwsze słyszę i na forum nic o tym nie ma...
    Pomóżcie, jest coś takiego?? a ja nie potrafię używać szukajki??
    P.S Sorki za takie wypracowanie ale po prostu nie umiem inaczej .
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    LT + 1.1 z tego co wiem jest najnowsze jak sie myle poprawcie mnie :p
     
  4. marine_boy

    marine_boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety, ale na samsunga nie ma LT+ 1.1
    Pozdrawiam.
     
  5. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Moze gosc chce cie specjalnie namowic ze ci wgra to i to zeby bylo tak i tak poprostu dba o klienta a tak naprawde wgra ci standrardowego 1.0. Ale to moje zdanie .
     
  6. marine_boy

    marine_boy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm... ja od razu pomyślałem, że koleś chce mnie zrobić w bambuko i wgra mi lipny FW(ach pesymista:/) No cóż chyba trzeba zacząć wierzyć w pozytywne zamiary ludzi "po drugiej stronie" . Dobra, ale żeby nie offtopować to jak mogę sprawdzić jaki mam FW bo nie wiem jaki mam wgrany:/ wiem tylko, że jest:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum