1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ninja blade

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Daniok1922, Luty 24, 2009.

  1. Daniok1922

    Daniok1922 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    Mam problem w 4 misji gdy weszłam już do samolotu i spada wysokość zabijam wszystkie potworki i nie mogę nic zrobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz rozwalić wszystkie kontenery (skrzynki) i masz na to określony czas - spokojnie i bezstresowo da rade to przejść ;)
     
  4. ChiPS_986

    ChiPS_986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ma ktoś mały taki problem, ale jak sie gra w Ninja Blade to czasem jak jest duze zamieszanie , albo jakiś duży dym to tak lekko przymula gre i te przerywniki miedzy gra a filmikami z minigierkami to takie lekkie z 2 sek. czekanie ???? dodam że moja konsola ma Napęd Samsung i posiadam iXtreme 1.4 i z żadną inną grą nie mam takich kłopotów wszystkie inne chodzą bardzo dobrze :) pozdro
     
  5. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja nie mam takich problemów, u mnie chodzi elegancko :D
     
  6. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Witajcie. Ja natomiast mam problem w pierwszej misji. (nie śmiejcie się, xboxa mam od niedawna i nie mam za dużego doświadczenia w takich grach). Mianowicie nie wiem jak zgasić 2 ogien gdy gonie tego dużego potwora. Wiem ze musze uzyc ninjutsu, jednak za kazdym razem jak probuje wspiac sie po scianie zeby go ugasic to spadam na dol poparzony ;/ Jak to zrobic?
     
  7. kozak71

    kozak71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    71
    z tego co pamietam, to trzymasz "B" i wtedy mozesz celować, skieruj dysk w strone płomieni i po sprawie
     
  8. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    kozak71, dzieki Ci wielkie :) nigdy bym na to sam nie wpadl :)
     
  9. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam dwa pytania :)
    przeszedłem całą gre i mam 3 rodzaje ninjitsu, z tego co widzę to chyba jest opcja odblokowania 4?? jezeli tak to jak?
    Druga sprawa to po przejsciu gry mam kilkadziesiat tys. tych krysztalow, ulepszam wszystkie miecze na max... ale osiagniecia "mistrz mieczów" mam nie odblokowane... wtf? ;)
     
  10. Papillon

    Papillon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Woj. Śląskie
    Bo jeszcze jest jeden level miecza (tego dwuręcznego wielgaśnego) zobacz sobie w liście ciosów tego miecza na ostatnią pozycje, na filmiku zobaczysz jak głowny koleś nim wymiata. Jednak nie mam pojęcia jak go odblokować (obstawiam że trzeba coś przejść na poziomie hard, tak myślę).
     
  11. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  12. bartek3333

    bartek3333 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorry już nic.....znalazłem odpowiedź na moje pytanie:)
     
  13. Daniok1922

    Daniok1922 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak zabić dziadka w ostatniej misji pokonuje do on wbija mieczyk leży i mam czas na wykonanie combo ale ,,a" sie nie pokazuje i muszę go tłuc od nowa
     
  14. Wicher

    Wicher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Jak wbije miecz musisz pobiec do góry po nim odbić się i dopiero 'A'
     
  15. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. senderek23

    senderek23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2007
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem w 9 misji pierwsza czesc przechodze jak sie leci helikopterem w 2 czescsi gdy ten gigant dziadek rzuca we mnie budynkami mam problem mianowicie rzuca tymi malymi rozwalam je kiedy juz do niego dolatuje bierze tak jakby cale osiedle i nei wiem co wtedy mam zrobic gdzie strzelac czym strzelac wale w budynek nic sie nie dzieje w niego tez bez sktuku i gine... prosze o pomoc
     
  17. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a o to Ci chodziło, musisz (o ile dobrze pamietam) strzelac rakietami ile wlezie no i tyle.
     
  18. erboka

    erboka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mi gra się wiesza..... zaraz na początku, informacja że Tokio 2015 czy coś takiego, następnie kamera podjeżdża pod kolesia w okularach i stop.... się zatrzymuje. Nie ma komunikatu o wytarciu szmatką, verbatim,, nagrane 3x Co jest (nie)grane?
     
  19. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    A jak przejsc misje z pająkiem w tunelu??
     
  20. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    używaj tego ciężkiego miecza i go nawalaj po nogach i ogolnie gdzie sie da, jak mu rozbijesz pancerz co możesz zmienić miecze na inne i do dzieła, oczywiście omijaj jego ataki
     
Wczytywanie...

Poleć forum