1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ninja Gaiden 3 PAL XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Rafau666, Marzec 19, 2012.

  1. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    [​IMG]

    Platform: XBOX360
    Region: PAL
    Format: XGD3
    Size: 01 DVD
    Genre: Action
    Languages: English

    Abgx360:http://i.imgur.com/OdSpl.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Łamacz padów powrócił. Topology i leci na LT 2. Przeszedłem Londyn....hmmmm.......jakoś sam się przeszedl. Może potem poprzeczkę podniosą.
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dziwne ze pl nie będzie wszystkie gry od ms są pl i nawet 2 miała
     
  5. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Gdybyś zadał sobie odrobinę trudny to dowiedziałbyś się, że trójka nie jest wydawana przez Microsoft, a Tecmo Koei. Masz już banalną odpowiedź, dlaczego nie ma napisów PL.

    W gimnazjach powinni uczyć obsługi google. Mniej inteligentów byłoby na forach...
     
  6. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no i wlasnie mam problem bo wypalilem na lt 2.0 rzucilem topologie wchodze do gry i caly czas mam loading nie wchodzi mi dalej jakby sie zawieslo przy wczytywaniu za dysk tez nie moge ja zaistalowac
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki napęd w konsoli? Dash?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jak sie wiesza to raczej zle nagrana

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  11. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    naped kosoli to nie wiem wydaje mi sie ze liton ale nie jestem pewien a dash 2.0.14717.0
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. dagamo

    dagamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, chciałem się spytać jaki jest najnowszy dash który współpracuje z lt 2.0 i działają na nim gry xgd3, aktualnie mam 13559 i nie wiem czy będzie mi dane zagrać w tą grę bez flashowania do lt 3.0...
     
  14. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    13604 taki max wyższe już tylko z najlepiej lt 3.0 lub dokupić sobie nagrywarke ihas i dalej możesz na lt 2.0 i zabawa z id każdej gry xgd3 i brak opcji bezpiecznego grania na xbox live
     
  15. dagamo

    dagamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Z live nie korzystam. Czyli na tym 604 też w tą grę nie zagram?

    Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  17. dagamo

    dagamo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    chyba jednak bardziej przyszłościowe będzie wgranie lt 3.0 i kupno ihasa bo i tak będę musiał wtedy nagrać gry od nowa więc po co teraz nagrywać żeby chodziły po aktualizacji do 604 :)
    dzięki za informację i pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum