1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge (2013) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Kwiecień 2, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Ninja.Gaiden.3.Razors.Edge.XBOX360-COMPLEX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. anywhere

    anywhere Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypalone, zainstalowane, wszystko smiga elegancko.
     
  4. Łukasz Zimak

    Łukasz Zimak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrane zwykła nagrwyarka na emtecu przez clone cd włacza sie normanie ale jak klikne new game to ciagle loading i nic sie nie dzieje
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Moze sie zle nagralo . Sproboj zainstalowac na dysku i mp3 fix powino pomoc.
     
  6. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    ja mam problem nagrywalem juz 4 plyty tego na 2 roznych ihasah i za kazdym razem przy zgrywaniu na dysk błąd ze szmatką na 23 %. Nagrywane na verbatimach przy predkosci 4x z włączonym opc. Ma ktos jakis pomosyl ??? juz nawet 2 razy obraz sciagalem i za kazdym razem przy 23% lipa
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    ihasem się wypala działa. Masz coś z ustawieniami nagrywarki inne gry ci się wypaliły? masz zapewne ihas d z paytools?
     
  8. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Mam ihasa d faktycznie moze byc zle ustawiony.
    Wezme jutro plyty to dam znac czy to wina tego czy nie.
    Nagrywarka jest nowa.
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    nagraj na verbatimach.
     
  10. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    tylko na verbatimach nagrywam na niczym innym. Sprawdze dzis wieczorem i dam znac.
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nagrywanie tym pay toolsem to strata plyt. Na forum w jakis temacie byly ustawieniado ihas rev d
     
  12. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    ok w koncu sie udalo bo wywawalonych 5 płytach teraz gra kopiuje sie na dysk.
    Ustawilem wg tych ustawień.
    Są to ustawienia do IHAS 124 D
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum