1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ninja gaiden black problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomii0071, Lipiec 25, 2011.

  1. tomii0071

    tomii0071 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mój problem jest taki, że mam tą grę na oryginale i wyskakuje komunikat o brudnej płycie.
    Płyta jest w dobrym stanie, więc nie wiem w czym problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    jeżeli wyskakuje komunikat o brudnej płycie to możliwości nie ma zbyt wiele ;p albo płyta jest faktycznie zepsuta, albo wystarczy wyczyścić laser.
    Poszukaj na forum, gdzieś jest poradnik jak go wyczyścić. Jeżeli to nie pomoże, a inne gry normalnie działają to wina płyty. Możesz też spróbować zainstalować gre na dysku. Kiedyś nie mogłem odpalić gry, bo pisało że jest brudna, ale na dysku się zainstalowała i chodziła ;D
    ewentualnie pada ci laser, ale to raczej niemożliwe, bo wtedy miałbyś problem też z innymi grami
     
  4. tomii0071

    tomii0071 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tylko jak ja mam zainstalować grę z x1 na dysku skoro jtaga nie mam, a gry na x360 normalnie działają
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież do instalacji gry na dysku nie potrzebujesz jtaga.
     
  6. tomii0071

    tomii0071 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale gier z xbox 1 nie idzie zainstalować na dysku x360
     
Wczytywanie...

Poleć forum