1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ninja Gaiden II

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reves, Luty 10, 2010.

  1. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam mam pytanie czy da się zrobić coś aby achievementy w Ninja Gaiden II były po polsku? Mam tą grę w wersji pl i nie wiem czemu tak się dzieje. Jak ktoś wie jak przetłumaczyć te osiągnięcia lub jak usunąć grę z profilu offline to będę wdzięczny. pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli achievementy nie zostały przetłumaczone na PL to nawet jeśli w grze jest język polski to achievementy i tak będą w innym języku ( głównie angielskim )
     
  4. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
    Ja mam po Polsku sprawdź jeszcze raz a jak nie to znaczy że ktoś grzebał w plikach :)
     
  5. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zrobiłem sobie dla testu nowe konto i tam jest po polsku. Próbowałem usunąć stan zapisu, ale i po tym nic się nie zmieniło. Czy w takiej sytuacji jest metoda na zmianę języka na pierwszym profilu??
     
  6. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Jak gra jest oryginalna to powinny być po Polsku. Jak nie to na pewno coś zchrzanione z wersją gry.


    edit. jak napisałem posta to zobaczyłem Twojego. Osiągnięć nie usuniesz. Spróbuj zainstalować grę na dysk, może akurat to coś zmieni :DD
     
  7. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ale nie mam jeszcze osiągnięć dlatego pytam czy da się usunąć grę z listy gier offline, bo wtedy to bym sobie zrobił polskie achievementy. Na nowym koncie są one pl. A co do dysku to nie mogę na niego instalować niestety mam bana :p
     
  8. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Otwierasz w Dashu:

    Moja konsola - Ustawienia systemu - Pamięć - Gry i usuwasz Ninja Gaiden II

    Chociaż jak masz dysk zablokowany to nie wiem czy cokolwiek tam będzie.
     
  9. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Próbowałem usunąć stan zapisu, ale i po tym nic się nie zmieniło. Chodzi mi o usunięcie gry z listy osiągnięć.
     
  10. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a może jak wbiję parę osiągnięć to się przetłumaczy??
     
  11. Thaw17

    Thaw17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Raczej nie. Ale spróbuj wejść w ustawienia konsoli i tam coś takiego jak "język regionalny" czy jak to tam się zwie, zobacz, czy ustawione jest na język polski.
     
  12. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Heh, już chyba wiem czemu mi się tak zrobiło, ale czy da się coś zrobić tego nie wiem. Miałem region ustawiony na USA żeby grać borderlands z dźwiękiem. Natomiast teraz mam odpowiednie regiony i języki i nadal nie jest jak trzeba na pierwszym profilu, ale na 2. jest pl.
     
  13. Dozer84

    Dozer84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Strzelce
    jak chcesz mieć stare achiwmenty po polsku to po pierwsze zaktualizuj profil na xbox live (tylko podlącz się do netu bez żadnych gierek itp.) później przestaw w ustawienia regionalne na Polskę (język tez ;p)offline. Teraz zrób odzyskiwanie profilu z live i achiki powinny być po polsku. U mnie to pomogło z paroma gierkami
     
  14. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    tak, ale mógłbyś przeczytać temat uważniej mam bana.
    edit regiony też przestawione napisałem o nich wcześniej :p
     
  15. Dozer84

    Dozer84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Strzelce
    No tak ale aktualizacje profilu możesz zrobić na innej konsoli-żaden znajomy nie ma??
    Sama zmiana regionu pomoże tylko przy nowych achiwmentach a stare pozostaną w innym języku :(
     
  16. Reves

    Reves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no rozumiem, ale nikt nie ma u mnie w pobliżu konsolki. A jakbym miał tylko dostęp do live to bym grę z listy usunął i po problemie :p

    Czyli, że co inaczej się nie da ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum