1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

No i pięknie.. 0013

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartush, Styczeń 24, 2010.

  1. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Dzisiaj rano uruchamiam konsolke i wyskakuja 3 czerwone diody. Sprawdzając kod błędu wyskoczyło 0013. I co teraz robić?

    X360 Elite 120 GB
    Flash napędu iXtreme 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lazlo95

    Lazlo95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie
    Brak gwarancji. Czyli szukaj Zenka na bazarze co ci to naprawi.
     
  4. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola z ktorego roku byla ?;> Niestety czeka Cie wydatek. Jakbys dokladnie chcial wiedziec co poszczegolne kody znacza poszukaj na forum :)
     
  5. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    0013 - Przegrzanie RAM

    W necie widziałem kiedyś jak koleś radził sobie z tym błędem waląc pastę termoprzewodzącą na ram.
     
  6. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz gwarancje to sproboj wyslac na serwis
    A noz sie uda
     
  7. Krav

    Krav Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sko
    Lepiej nie wysyłaj na gwarancje bo jeszcze będziesz musiał za kuriera zapłacić.
     
  8. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ryzyk fizyk
     
  9. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Konsola (produkcja) z sierpnia tego roku, a kupiona przed świętami. No chyba ryzyk fizyk, jak odeślą nie zrobioną to zobaczymy jak to bdzie. Dzięki za odpowiedź
     
  10. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jeśli nie przejdzie 'testu' i wykryją flasha, to będziesz płacił za kuriera...
     
  11. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    No ludzie kto wam naopowiadał, że jeżeli wykryją flasha to będzie płacił? Za takie posty powinny być rozdawane warny za wprowadzanie ludzi w błąd. Jeżeli Ci nie naprawią to odeślą, więc nie masz się czego martwić.... Nic nie będziesz płacił!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum