1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

no i stało się..

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez eekz, Luty 7, 2009.

  1. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Muszę się najpierw pochwalić - kupiłem xboxa. Co prawda nie takiego jak chciałem, ale mam. Szukałem premiuma, a suma sumarum kupiłem nowy elite w media markcie za 1100zł.
    Tak czy siak - to się w końcu stać musiało. ;)
    A teraz - jako że instrukcja jest cudownie, pięknie i profesjonalnie napisana - muszę pozawracać Wam głowę.
    Szukałem na forum, ale bezskutecznie, więc wyskakuje z pierwszym pytaniem:

    1. Jak i czy można podłączyć elite bezprzewodowo z routerem? Chciałbym wyeliminować problem kabla, bo bym go musiał przeciągnąć przez 2 pokoje...

    na chwilę obecną to jest jedyne pytanie jakie mnie nurtuje, bo odpalając ustawienia wyskakuje mi komunikat o wyłączonej sieci bezprzewodowej :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcoon

    falcoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sejny
  4. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mozna jeszcze za pomoca drugiego routera koszt jakies 100zł
     
  6. zenon

    zenon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najlatwiejszy sposob to polaczenie poprzez 2 routery z funkcja wds.pierwszy router pracuje w trybie stacji bazowej (to on laczy sie z netem) a drugi router (podlaczony do boxa krociutkim kablem lan) pracuje w trybie repeater ktory laczy sie ze stacja bazowa i od niej pobiera sygnal internetowy.
    kazdy nowy router ma taka funkcje i kosztuje niewiele (za swojego kupilem za 20€).
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja kupiłem kabel 15M ethernet w MM za 5.99 zł i do routera podciągnąłem :)
     
  8. zenon

    zenon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mialem tylko 4,5 metra ale nie o to chodzi :) chodzi o to zeby nie bawic sie kable.ja mam panele w pokoju i nie chcialem sie bawic w zrywanie listew ze scian zeby kabel schowac.a na wierzchu nie chcialem go zostawiac.poza tym fajne jest uczucie ze pomimo tego ze ms robi wszystko zeby z twojej kieszeni wyciagnac jak najwiecej szmalu (adapter wifi za 70€) mozesz im pokazac srodkowego palca i miec wifi za 20€ :)
     
  9. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    Cholera jasna. miałem cichą nadzieję, że elite będzie miał wbudowany w sobie odbiornik wifi.. no cóż. Mówi się trudno ;|

    PS. albo jestem dziwny, albo już sam nie wiem co się dzieje. Tzn. zawsze jak kupowałem konsolę to od razu napierdzielałem na niej cały czas i po prostu byłem jakiś taki szczęśliwy. A teraz? Po kupnie xboxa stał sobie spokojnie zapakowany z godzinkę zanim zacząłem go rozpakowywać i podłączać. Następnie pograłem w GTA4 jakieś 20minut, wyłączyłem konsolę i postawiłem do kąta. ;| Może to wina GTA, za którym nigdy nie przepadałem, albo już sam nie wiem co się dzieje. Ja chcę final fantasy. :D i tekkena :p i najlepiej gdyby jeszcze wyszło god of war :D:D:D
     
  10. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    może powinieneś kupić PS3 :)
     
  11. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Może kupić ps3? Raczej napewno...Mnie się wydaje, że od zawsze eekz obcował z konsolami sony...może zmiana obozu nie była dobrym rozwiązaniem?
     
  12. eekz

    eekz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    392
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
    ano to był mój wielki dylemat - co kupić. Zdecydowałem się na xboxa dla tego, że mam 100Hz tv CRT i nie mam zamiaru go zmieniać ;p
    dodatkowo poczytałem, że Final Fantasy będzie na XBOXa. Tekken również. Więc co mam do stracenia.. Kupiłem i... na chwilę obecną nie mam w co grać. Pewnie właśnie temu nie mam ochoty na granie na xboxie. Swoją drogą to totalny idiotyzm, żeby nie dawać ani jednej gry do zestawu :| Jakąś godzinkę temu zobaczyłem, że miałem poinstalowane wersje demo gier. Włączyłem test drive i ... siara :/ Mi się nie podoba ;p Jednak chwilę w niego pograłem i stwierdziłem, że gdy już będę miał normalne gry to dopiero zacznie się zabawa z xboxem. Na chwilę obecną mam jedynie te demówki i pożyczonego GTA4, który mi się za ch... nie podoba ;p
     
  13. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Przecież są bundle packi. Tyle, że w wersji premium, a nie Elite.
     
  14. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    eekz jakiś przypadek jesteś, ja po ps2 miałem niesmak do konsol, smętny god of war, tępy burnout + gra na kineskopowym TV ahhhh.... Z kupnem X`a nosiłem się z dystansem aż w końcu stwierdziłem że nie przekonam się czy warto aż nie kupię, "no i stało się" i jestem jedwabiście zaskoczony i chyba sprzedam PC, kupię jakiegoś szmelca a kasę przeznaczę na jakiegoś LCD 37'' bo akurat starczy. Od Test drive się odstosunkuj bo po lolku ścigiem też jeździ się jedwabiście :) Tylko czasu brak, to na stancji trzeba być , to sesja, to dziewczyna, to melanz , co ja bym dał za kilka zupełnie wolnych dni aaaaaa .Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum