1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

no-jtag problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez coolboy, Maj 23, 2011.

  1. coolboy

    coolboy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Otóż to pytanie skierowane jest do osób które znają się na no-jtagach. Otóż jeśli chce sobie pograć w jakieś dlc lub w grę arcade to po prostu włącza się pierwszy ekran gry, a potem przenosi mnie do xbox 360 dashboard. Najlepsze jest to że nie zawsze występuje ten problem ( tylko w niektórych grach) Co mam robić?

    Z góry dziękuje za pomoc
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ustach

    ustach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    229
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piątnica
    Może profile do tych gier są już wykryte i zbanowane przez MS. Wtedy nie uruchomisz takiej gry/dodatku.
    Pozdrawiam
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bzdura gry i dcl ta metoda jeszcze chodza .moze cos zle robisz i tyle pozdr
     
  5. na2r

    na2r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KOSMOS
    Profile nie mogą być zbanowane bo niełacza sie z Live bo są zablokowane
    Jak odpali się pierwszy ekran gry wciśnij X na środku pada i przeloguj na swój profil i pójdzie dalej
     
  6. coolboy

    coolboy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie próbowałem przelogować ale i tak się wyłącza. I tak robię to metodą dwóch padów. Ale jak już pisałem, niektóre gry działają bez zarzutów, szkoda tylko że nie działają te które chcę pograć :(
     
  7. Fifol

    Fifol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A może były uprzednio spatchowane pod Jtaga?
     
  8. kickson85

    kickson85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    myślę że problem tkwi w profilu ponieważ nie które gry wymagają ciągle zalogowanego profilu non jtag
     
  9. coolboy

    coolboy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Profil był ciągle zalogowany, ale teraz to już i tak po ptakach, bo jak wiemy wyszła nowa aktualizacja która likwiduje zmodyfikowane profile. I tak wielkie dzięki wszystkim za pomoc, mam nadzieje że ludziom uda się ominąć nowy problem w no-jtagach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum