1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nokia N80

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Adriano94, Styczeń 24, 2010.

  1. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Siema Wszystkim, mam nokie N80, telefon spoko , fajne funkcje itp. Ale do rzeczy od jakieś chwili bateria strasznie krótko trzyma, dzis np. ładowałem ją cała noc i zapuściłem sobie nute i po ok.2min po prostu zrestartowała sie sama
    (no to sobie myślę że chyciła RRODa:ban:p) Jeszcze inny problem jak ją naładuje na 100% to mam oczywiście wszystkie paseczki na max ale niekiedy one sie zmieniają z 100% do 10% i na telefonie wyskakuje ze "Bateria Rozładowana" i się wyłącza no to wtedy ja ponownie załączam i jest np. wtedy 90%

    Prosze o szybką odpowiedz Z Góry Dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    żal
     
  4. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Bateriee zmień... Albo oddaj na gwarancje czy coś takiego.
     
  5. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    właśnie musze chyba zakupić nową baterie ale nie wiem czy czasem to tez nie wina symbiana
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    to weź go sformatuj i wróć do ustawień fabrycznych. A jak nie pomoże to kup new baterie :p
     
  7. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Robiłem to :( jacie i znowu wydatek lol i zal
     
Wczytywanie...

Poleć forum