1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nośnik Product Recovery

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez harrymason88, Lipiec 15, 2013.

  1. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Witam chce sformatowac lapka toshiba płytką Recovery Win 7 32bit z tym ze fabrycznie mam 64bit,jak to bedzie wyglądać czy bede mógł np zainstalowac wersje 32bit skoro od nowości jest 64?Nie wiem dlaczego dołączyli mi inną płytke niz powinna być:/
    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewnie i tak będziesz miał do wyboru czy chcesz 32bit / 64 bit, śmiało zainstaluj.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    ok mam jeszcze pytanie,co z systemem operacyjnym zostanie oryginał który miałem wczesniej?
    Chodzi o to ze chce zrobić formata dysku i zostawic oryginalny windows bo chyba do tego jest ta płytka?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, poza tym powinieneś mieć klucz Windowsa na laptopie.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Klucz jest czyli do dzieła,dzięki za odp
     
Wczytywanie...

Poleć forum