1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Notebook stworzony do gier za przyzwoita cene

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lunarred2, Styczeń 4, 2010.

  1. lunarred2

    lunarred2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    Na prośbę brata wyrzucam ogloszonko.

    Bardzo porządny Notebook ,świetnie śmigający na grach ( w tym dragon age) i bardzo dobrze wyposażony. Naprawdę godny polecenia

    Specyfikacja wystawiona na aukcji.
    CA M160i/T2390/4GB/160GB/ GF 8600GT512/ VistaHBSp2 (872846997) - Aukcje internetowe Allegro

    Możliwość negocjacji ceny gg4520979

    Poprawiono błędy (age of dragon... WTF?) // CoOokie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jacekxbox360

    Jacekxbox360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nieźle ,ale to 8600 GT to jaka szyna i ta wydajność to ja dobrze widze ,że jest 3,0 na screen?
     
  4. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  5. lunarred2

    lunarred2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    Te komputery sa bardzo podobne jednakże ten mój został sprzedany jako Ac i gwarancje tego producenta posiada. Widząc ze komputer z linka ma 100pkt wiecej 3dm06 ale tez ma większy procesor a mocniejszej szynie.


    Co do karty zaraz wrzucę screen z 3dmarka ze szczegółów, powinno wszystko być rozpisane.

    http://picasaweb.google.pl/toltar/Desktop#5422825298275213746

    http://picasaweb.google.pl/toltar/Desktop#5422825317974536258
     
  6. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    to są te same komputery !!

    CALIFORNIA ACCESS to Rebranding polskiej firmy karen.pl, a nie "Renomowanej i bardzo znanej w USA firmy".

    a Seriws laptopa oczywiście jest w polsce , ale wszystkie większe awarie są wysyłane do korei
     
  7. lunarred2

    lunarred2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    Do tej pory notebook miał wymieniona kartę , dodane bluetooth oraz 2gb ramu i zawsze lądował w serwisie w polsce max 7 dni roboczych.

    Tak czy siak lapek godny zainteresowania, wiec jesli ktoś chętny pisać, bo naprawdę daje rade
     
  8. lunarred2

    lunarred2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    Właśnie sie dowiedziałem ze jest także możliwość zamiany za zestaw xbox lub ps3 plus jakas ewentualnie doplata. Moze byc psp ale z wieksza dopłata.
     
  9. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    mógł byś dać foto lub filmik jak radzi sobie z Crisis albo z nowych FPS na wysokich detalach ?
     
  10. SNR

    SNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubelszczyzna
    o crisisie i nowszych fpsach na max detalach zapomnij... mam troche lepszego lapka, i tak sie wszystko tnie
     
  11. lunarred2

    lunarred2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    pożyczę jutro crisisa i zrobię movie
     
  12. Nesta

    Nesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Lunnared nie chcę cię martwić, ale mój lapek ma lepsze części od Twojego a Crysisa na fullu nie łyka...
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Mówisz o swoim Acerze? GF9400 jest sporo słabszy niż GF8600... GF9400 to jest karta jakby nie patrzeć najlepsza ale ze zintegrowanych, bo GF9400 to integra

    GF8600 GT GDDR2 jest jakieś 2 razy lepsza od GF9400
     
  14. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    hymm, Ja na compalu mam prawie 4800pkt (z 10% podkręceniem karty graficznej,bez 4500). a z tego co widzę na notebookcheck.pl to 9400 osiąga 1400pkt. Wiec prawie 3 razy lepsza


    z takim prockiem to wątpię żeby Crisis odpalił się na medium
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko zależy od sterowników i czy karta jest na pamięci GDDR2 czy GDDR3... Ja pamiętam, jak GF8600 osiągał niecałe 4000pktów... Jeżeli jest jeszcze lepiej to jak widać GF9400 jest 3x słabsza od tej w laptopie autora wątku...

    P.S. Jestem na nhl.pl i znam w miarę dobrze wyniki :p
     
  16. elpabel84

    elpabel84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Crysis...hmm...mam sprzęt stacjonarny dual core 2x2.4 karte radeon 4970 512 DDR5 do tego 6gb ramu...procek lekko podkręcony, karta również i niestety nie jestem zadowolony z płynności, na wysokich to chodzi fajnie, ale na max to już gorzej...mówie o rozdziałce full hd

    więc na tym laptopie to szczególnie to nie pójdzie...
     
  17. lunarred2

    lunarred2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    ogólnie grałem na nim w crisisa (na większości sprzętów do 2tys ta gra nawet nie startuje) i nie narzekałem ani na płynność ani na wygład grafiki (oczywiście nie było wszystko na hi i full hd gdyz nie posiadam takiej matrycy,), jednak to nadal laptop chodz wydaje mi sie iz na tym samym poziomie co stacjonarka za ta sam kase a nawet czasami lepiej wypada.A jednak zachowuje swoja przenosnosc.
    Do tego jak powiedział Pablo porównywanie 9400 z ta 8600gt kapeczkę jest nie proporcjonalne. Jedyna słaba strona tego lapka to procek, gdyż mógłby być większy i na lepszej szynie ale to tez można wymienić. Jesli za cene 1499 kupice lapka ktory jest o niebo lepszy i pociagnie cos wiecej to schylam czola. Naprawdę nie wmuszam nikomu jego kupna. Wyświadczam przysługę bratu a wiem ze sprzęt jest wart swojej ceny- tym bardziej takiej i jesli nikt nie bedzie nim zainteresowany pozostanie nadal w domu. Za ta kasę nie kupie nawet nic na allegro, by coś więcej odpaliło. No może jakiego acera który z wierzchu bedzie fajnie wyglądał ale raczej karta bedzie 1/3 słabsza , jak sie trafi dedykowana.

    Czekam by ziomek pożyczył mi jeszcze raz crisisa to zorbie jakis gameplay.
    Na razie mogę zrobić z witchera i mass effekta gdyż te gry mam w domu i gears of war.
     
  18. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Jak masz gta 4 to też możesz wrzucić filma jak sobie radzi.
     
  19. lunarred2

    lunarred2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lodzkie
    GTA4 akurat nie ma ( nie moj typ gier) ale z tego co pamiętam to nawet stacjonarka kumpla wyposażona w 4 gb ocz , intela 6,8 i 8800 miała z ta gra problem, gdyz jest ciutke źle napisana . chyba ze kwestia patchy.
    Ale może ktoś będzie miał pożyczyć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum