1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

now aktualizacja a gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dybeq, Listopad 18, 2012.

  1. dybeq

    dybeq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Józefów
    Witam czy nowa aktualizacja zmieniala cos z grami,
    wczoraj zainstalowalem ja na xie i po tym fifa 13 nagrywana bez ihasa przstala zupelnie dzialac gry fifa 12 i fight night champion pokazuja blad sciereczki(po resie xa mozna normalnie grac) a ac3 nie zawsze sie wlacza a forza horizon dziala normalnie wszystko nagrywane bez ihasa
    to wina aktualizacji czy moze jednak gier?

    podczas aktualizacji wyskoczyly bledy zwiazane z fw napedu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dybeq

    dybeq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Józefów
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    fifa 13 nie będzie działać poprawnie bez ihasa.Co do reszty gier.Spróbuj wyczyścić dla pewności cache z dysku.Jak to nie pomoże to może być potrzebne ponowne wgranie LT+ 3.0
     
  5. dybeq

    dybeq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Józefów
    wczesniej fifa dziala (szybki mecz) teraz sie w ogole nie odpala wgrywalem dzisiaj lt ale nic nie zmienilo zaraz wyczyszcze cache z dysku
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jakie lt i jaki dash 16197 bo jesli masz lt 2.0 to **** ta aktualizacja rypie coś z grami xgd3
     
  7. dybeq

    dybeq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Józefów
    lt 3 i najnowszy dash wgrywany wczoraj wieczorem ale gry xgd2 czasami nie odpalaja
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wypal ihasem i po problemie
     
  9. dybeq

    dybeq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Józefów
    no wlasnie dopiero bede kupowal ihasa narazie mam inne wydatki a pogralbym sobie w fife
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no to zwykla odpada
     
Wczytywanie...

Poleć forum