1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa, a już z błędami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MrAvatar, Wrzesień 28, 2013.

  1. MrAvatar

    MrAvatar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, posiadam nową konsole 360 slim 4gb przywiezioną z Niemiec z MediaMarktu. Otórz po wyjęciu z pudełka od razu miałem problem z wyswietlaniem obrazu, wystepuje on od 15 do 120 min po włączeniu konsoli. Zdjęcie: [​IMG]
    Moglibyście mi pomóc i zaradzić?, ponieważ do Niemiec nie będę wracał, chaciałbym sie dowiedziec czy przyjmą paragon w polskim MediaMarkcie?

    EDIT: Chciałbym dodać, że białe tło występuje tylko w 1 grze, w innych są tylko same paski i (artefakty?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Reball wymagany. Na gwarancje musisz wysłać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. maciekalisz

    maciekalisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kalisz
    Dzwon do ms serwis jest door to door

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. MrAvatar

    MrAvatar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz mi przetłumaczyć słowo reball?
     
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rebaling gpu/cpu jak masz gwarancje to nie musisz się tym przejmować.
     
  7. MrAvatar

    MrAvatar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli przyjmą mi jak pojadę do polskiego media? A jakbym pisał do MS to w jaki sposób przebiegała by naprawa gwarancyjna?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W media nie przyjmą. Zarejestruj na xbox. Com konsole zgłoś awarie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. MrAvatar

    MrAvatar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może jestem tępy, albo wy tak nie jasno piszecie, czyli co mam zrobić w takiej sytuacji? krok po kroku, proszę, będę wdzięczny.
     
  10. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Akir napisał już dość dokładnie. Zarejestruj konsolę na stronie , następnie zgłoś usterkę awarię sprzętu, później dostaniesz informację kiedy kurier odbierze konsolę.
     
  11. MrAvatar

    MrAvatar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję, konkretnie i na temat. Pozdrawiam.
     
  12. MrAvatar

    MrAvatar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    https://myservice.xbox.com/pl-PL/pages/welcome.aspx

    Ta stronka nie działa, jak wcisnę zarejestruj urządzenie to wczytuje jakąś stronkę i znowu pojawia się to samo, co robić?

    EDIT: Już działa, wszystko ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum