1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa aktualizacja 2.0.13146.0 problemy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil1463, Czerwiec 15, 2011.

  1. kamil1463

    kamil1463 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam kłopot z aktualizacją 2.0.13146.0.A zaczeło sie to tak:włozyłem kopie gry asasin creed brotherhod do napedu i pokazał mi sie komunikat cyz zaktualizac konsole xbox.nacisnołem tak.w czasie instalacji wystąpił bład kod statusu 3060xxxxxxxxx .wiec dałem xboxa do zmiany ixtremu z 1.6 na lt.1.1+ i to podziałało konsola sie zaktualizowała na najnowszy dashboard .chcą pograc sobie w acb włożyłem płyte do napędu i pojawia mi sie czrny ekran i tak 5 minut jest czarny i nic.to samo mi sie dzieje z grą mma 2010 i call of duty modern warfare 2. lecz fifa 11 test drive ultimate 2 i gry oryginalne chodzą dobrze i nie pojawia sie żaden czrny ekran. co mam robic pomużcie??????????????? jak mam zagrac w acb i mma 2010 i mw? POMOCY!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli już to pomóżcie. Na najnowszym dashu i lt+ 1.1 gry z ap2.5 nie działając i czarny ekran po włożeniu płytki to normalna sprawa.
     
  4. kamil1463

    kamil1463 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da się z tym zrobić zeby te gry działały??
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przerobić konsolę lt 1.9, czekać aż wyjdą patche, wypalić jeszcze raz.
     
  6. kamil1463

    kamil1463 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    do gier, tych z ap.2.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum