1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowa aktualizacja 2.0.17349.0

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez Ra1to, Kwiecień 30, 2015.

  1. Ra1to

    Ra1to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2013
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej, wiadomo coś o niej? Aktualnie mi się pobiera, ale teraz mam obawy czy dobrze zrobiłem haha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر


     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 30, 2015
    Ra1to lubi to.
  4. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
  5. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak, można instalować.
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dyski działają w NTFS czy nadal tylko FAT32.

    Wysłano z Nokia Lumia 920
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Raczej FAT32
     
  8. PeterPolska

    PeterPolska Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po podłączeniu dysku wd 500 GB wszystko pięknie działa. Dysk jest formatowany i po chwili gotowy do pracy.
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czyli nadal będę musiał lecieć na dwie partycję.
    Ale trochę powiększę sobie tą w FAT32.

    Horizon czy USBXtaf działają z nowym formatem?
    Bo tam coś pozmieniali i miejsce na dysku ma być teraz zajmowane dynamicznie (a nie, że od razu po sformatowaniu wszystko zajęte).
     
  10. tremehutos

    tremehutos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2015
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ktoś jeszcze sprawdzał czy LT+ v3.0 nie sprawia żadnych niespodzianek i wszystko działa jak należy?
     
  11. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Wszystko działa.

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  12. onev2

    onev2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam problem z najnowszą aktualizacją, próbowałem przez xbox live, przez pendriva i w obu przypadkach pasek dochodzi do końca słowa pobieranie/wyodrębnianie cofa się do początku,znów dochodzi do końca słowa pobieranie i wyskakuje błąd z końcówką 8007-0070. Próbowałem wszystkiego co jest napisane na stronie xboxa,ale nic nie pomaga. Na dysku jest wolne 2.9 GB,a nawet go sformatowałem. Próbowałem przez wifi jak i przez kabel. Pomysły mi się już skończyły.Może ma ktoś podobny problem albo udało mu się go rozwiązać? Czy jedyną opcją jaka mi zostaje do wysłanie na gwarancje? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podłącz pendrive zrób format i dopiero daj pobranie aktualizacji. Prawdopodobnie uszkodzona pamięć 4gb
     
  14. onev2

    onev2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2015
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety nadal to samo :/
     
  15. alien_krk

    alien_krk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2015
    Posty:
    16
    Polubienia:
    170
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Działa na Lt 3.0 dodatkowo wyskakuje stan środków na koncie
     
  16. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Mam problem , czy da sie przeniesc gry zainstalowane po formacie pendrive ( kopia z dysku) ? Czy trzeba na nowo zainstalowac gry na ten nosnik ? Do jakiego folderu to wrzucac ? Bo jak przenioslem folder xbox360 to dalej pokazuje 32gb mimo ze jest 64 po formacie a jak wkleje pliki inaczej to sa pliki ale nie widoczne dla konsoli.
     
    Ostatnia edycja: Maj 4, 2015
  17. loniexz

    loniexz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Powiedzcie mi jak skonfigurować dysk zewnętrzny żeby mi nie skasowalo danych. Na dysku mam 3 partycję jedna jest wolna i chciałbym ją formatować pod Xboxa
     
  18. kili2485

    kili2485 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2015
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam dysk podzielony na 2 partycje i konsola wykryła tą większą. Nie musiałem robić formatu na konsoli
     
  19. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Horizon dostał już update i działa po aktualizacji.

    Jeszcze nie aktualizowałem, ale z tego co czytałem to folderu xbox360 już nie ma.
    Pliki ponoć są normalnie widoczne na dysku, można je przeglądać eksploratorem. Jak wkleisz folder xbox360 to dysk jest obsługiwany w stary sposób, dlatego tylko 32GB
     
  20. kamilx953

    kamilx953 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Jestem nowy na forum i mam pewien konkretny problem.
    Mam Xboxa 360 od ok 2 lat. Jest przerobiony. Sądzę, że mam LT 3.0 - działają najnowsze gry GTA 5 itp. Ogólnie to wszystkie gry działają nieoryginalne i oryginalne. Ostatnio się dowiedziałem, że można grać Online bez obaw o jakiegoś bana itp. Zainteresowałem się i podpiąłem kabel z internetem do Xboxa. Pojawiły się dylematy. Wyskoczył komunikat: "Jest dostępna aktualizacja systemu za pomocą usługi Xbox Live. Jeśli odrzucisz aktualizację, nie będzie można połączyć się z usługą Xbox Live do momentu zastosowania aktualizacji. Aby uzyskać więcej informacji, przejdź na stronę www.xbox.com/update. Czy chcesz dokonać aktualizacji?". Można z tego wnioskować, że nie pozostaje nic innego niż aktualizacja. Jednak moim priorytetem jest, aby wszystko nadal działało tak jak do tej pory bez żadnych obaw i problemów (mówię tu o "Pojedynczym Graczu" bez online i Xbox Live). Bardzo mi zależy żeby nic się nie zepsuło po całej tej próbie/zabawie w Online, Xbox Live Gold i kodem na "alledrogo". Nie wiem czy to dobry dział itp W razie czego przeniosę się gdzieś indziej, ew jeśli już pojawił się taki post i jego rozwiązanie to proszę o linka w odpowiedzi.
    Jeśli chodzi o jakiś Dash to mam chyba 2.0.16537.0

    Pozdrawiam
     
  21. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aktualizuj - nic Ci nie usunie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum